Ce a păţit Ramona Olaru la Paris. Blondina s-a speriat foarte tare: „M-am panicat”

Ce a păţit Ramona Olaru la Paris. Vedeta a plecată pentru câteva zile în capitala Franţei şi bineînţeles, ghinionul s-a ţinut după ea. Le-a povestit prietenilor virtuali prin ce a trecut, dar şi că a tras o sperietură zdravănă.

01 apr. 2023, 12:47
Ce a păţit Ramona Olaru la Paris. Blondina s-a speriat foarte tare: „M-am panicat”
Ce a păţit Ramona Olaru la Paris

Ce a păţit Ramona Olaru la Paris. Asistenta TV este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține la curent fanii cu absolut tot ce se întâmplă nou în viața ei.

Așa s-a întâmplat și de această dată, când vedeta a vrut să povestească prin ce moment de panică a trecut. Nici bine nu a ajuns în Paris că aceasta a s-a lovit deja de probleme, chiar în timp ce era într-un taxi.

Citeşte şi: Ramona Olaru face dezvăluiri. Blondina nu s-a mai putut abține: „Și acum îmi primesc doza de înjurături”

Ce a păţit Ramona Olaru la Paris

Blondina a mărturisit că a vrut să îi plătească șoferului, dar și-a dat seama că și-a uitat toți banii cash acasă. Din fericire, faptul că are cardul bancar pe telefon a ajutat-o destul de mult, deoarece a putut achita cu acesta.

Am ajuns la Paris. Este foarte frumos, dar acum câteva minute mi-am luat un moment de panică, pentru că m-am urcat în taxi și zic să plătesc cash și m-am panicat…nu am luat niciun ban la mine. Într-un fel sau altul am uitat banii pe care îi pregătisem cash pentru anumite cheltuieli. Noroc că sunt într-o țară unde pot să plătesc la taxi și cu cardul pe care îl am pe telefon”, a spus vedeta pe Instagram.

Ramona Olaru are un nou iubit

Ramona Olaru pare să-l fi uitat definitiv pe Cătălin Cazacu. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și-ar fi refăcut viața în brațele unui bărbat cu 9 ani mai tânăr decât ea. Cum arată cel care i-a furat inima. Are 25 de ani și este milionar.

Blondina pare să fie în al nouălea cer alături de bărbatul misterios cu care își împarte viața. Cei doi sunt împreună de ceva vreme, iar blondina nu ratează nicio ocazie pentru a se posta alături de partenerul ei. Deși a păstrat până acum discreția și nu i-a dezvăluit identitatea, asistenta TV nu se ferește să publice fotografii cu partenerul ei. Mai mult, blondina dă de înțeles tuturor că lucrurile dintre ea și noul ei iubit sunt foarte serioase și se gândesc la un viitor împreună.

Deși, la început, a rămas discretă în privința noii sale relații amoroase, protejând identitatea noului ei iubit, potrivit celor de la Cancan, Ramona Olaru s-ar iubi, în prezent, cu un tânăr în vârstă de 25 de ani, potent din punct de vedere financiar. Ar fi vorba despre Mircea Babagianu, fiul fostului șef de Cabinet al Prefecturii Ialomița, Gheorghe Babagianu.

Tânărul milionar se bucură de o avere impresionantă, etalându-și bijuteriile scumpe și achizițiile de mii de euro pe rețelele sociale.