Ramona Olaru a izbucnit în lacrimi. Se afla la volan: „M-a făcut să plâng”

Ramona Olaru a izbucnit în lacrimi. Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani petrece foarte mult în trafic și comunică cu fanii de pe rețelele de sociale. Recent, le-a mărturisit prietenilor virtuali o întâmplare pe care a trăit-o în trafic.

22 mart. 2023, 23:04
Ramona Olaru a izbucnit în lacrimi. Se afla la volan: „M-a făcut să plâng”
Ramona Olaru a izbucnit în lacrimi

Ramona Olaru a izbucnit în lacrimi. Vedeta a mărturisit că un gest pe care l-a văzut în trafic a emoționat-o. Un tânăr a oprit întreg traficul pentru a ajuta o bătrânică se treacă strada. Acest lucru a emoționat-o pe Ramona Olaru și a făcut-o să realizeze că încă mai există bunătate în oameni.

Citește și: Ramona Olaru îl desființează pe Cătălin Cazacu, după ce s-a afișat cu noua iubită: „Un bărbat care jignește o femeie e doar un gunoi”

Ramona Olaru a izbucnit în lacrimi

Ramona Olaru a fost profund impresionată de gestul tânărului, care a făcut-o să se gândească la faptul că în ultima perioadă tot mai mulți uităm să fim mai buni, să îi ajutăm pe cei de lângă noi. De asemenea, și-a sfătuit urmăritorii să facă și ei același lucru.

Tocmai am văzut un gest foarte drăguț, pe care cu siguranță nu-l mai vezi în vremurile astea pe nicăieri. În tot traficul nebun de pe Magheru, nu la trecerea de pietoni, un tinerel cu o mașină cu jantele mov -asta mi-a rămas în cap- a oprit tot traficul pentru a o ajuta pe o bătrânică să treacă. Tocmai rămăsese blocată undeva între benzi și se mișca foarte greu. Și a oprit tot traficul ca să o ajute să treacă. Mai rar. Big like! Un pic m-a făcut să plâng, dar foarte drăguț!

Am zis să spun acest lucru pentru că, din păcate, uităm să fim oameni sau să fim buni, pentru că suntem în goană după treaba noastră și după ce avem noi de făcut și uităm de legăturile și conexiunile dintre noi, oamenii. Cam astea ar trebui să fie, de fapt, mai importante și mai puternice.

Dacă poți să faci un bine, de ce să treci peste și să nu-l faci? Hai să fim mai buni! Poate sună clișeic sau pueril, dar cât se poate, oricând, oriunde, în orice situație. Și nu doar ca să te vadă altcineva că faci binele, fă-l acolo, să fie!”, a spus Ramona Olaru.