Ramona Olaru face dezvăluiri. Blondina nu s-a mai putut abține: „Și acum îmi primesc doza de înjurături”

Ramona Olaru face dezvăluiri. Blondina este sinceră și împărtășește multe lucruri cu prietenii virtuali, fie că este vorba despre viața personală sau de situații de la locul de muncă, ea prezintă vremea la Neatza cu Răzvan și Dani.

29 mart. 2023, 11:56
Ramona Olaru face dezvăluiri. Blondina nu s-a mai putut abține: „Și acum îmi primesc doza de înjurături”
Ramona Olaru face dezvăluiri

Ramona Olaru face dezvăluiri. Cel mai cunoscut rol al său este cel de la meteo, ea fiind fata care la primele ore ale dimineții aduce vești despre cum va arăta prognoza zilei. Dacă pentru unii, blondina este ca o rază de soare când vorbește de temperaturi ridicate, alții nu o plac deloc când anunță ploi și frig.

Ramona Olaru face dezvăluiri

Vedeta recunoaște că adoră vremea ploioasă, când trebuie să mai pună un hanorac pe ea, dar, a ținut ea să menționeze, nici căldura nu-i displace. De fapt, iubește fiecare anotimp, fiecare nouă zi, caldă sau friguroasă, căci ea iubește viața, tocmai de aceea trăiește totul la cote maxime.

Și acum aș vrea să îmi primesc doza de înjurături pentru faptul că spun asta: mie îmi place ploaia de mor, mie îmi place, de fapt, fiecare anotimp în parte, mă bucur de fiecare zi așa cum vine ea, sunt nebună rău. E o vreme foarte frumoasă, foarte frumoasă! Să plouă toată ziua! O să plouă toată ziua, aproape toată ziua. Și mâine e frig, după, de joi, mai cresc temperaturile. Dar până atunci să fie cu roade. Să aveți o zi minunată!”, a spus Ramona Olaru, pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Ramona Olaru a izbucnit în lacrimi. Se afla la volan: „M-a făcut să plâng”

Ramona Olaru are un nou iubit

Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și-ar fi refăcut viața în brațele unui bărbat cu 9 ani mai tânăr decât ea. Cum arată cel care i-a furat inima. Are 25 de ani și este milionar. Ramona Olaru pare să fie în al nouălea cer alături de bărbatul misterios cu care își împarte viața.

Cei doi sunt împreună de ceva vreme, iar blondina nu ratează nicio ocazie pentru a se posta alături de partenerul ei. Deși a păstrat până acum discreția și nu i-a dezvăluit identitatea, asistenta TV nu se ferește să publice fotografii cu partenerul ei. Mai mult, blondina dă de înțeles tuturor că lucrurile dintre ea și noul ei iubit sunt foarte serioase și se gândesc la un viitor împreună.

Deși, la început, a rămas discretă în privința noii sale relații amoroase, protejând identitatea noului ei iubit, potrivit celor de la Cancan, Ramona Olaru s-ar iubi, în prezent, cu un tânăr în vârstă de 25 de ani, potent din punct de vedere financiar. Ar fi vorba despre Mircea Babagianu, fiul fostului șef de Cabinet al Prefecturii Ialomița, Gheorghe Babagianu. Tânărul milionar se bucură de o avere impresionantă, etalându-și bijuteriile scumpe și achizițiile de mii de euro pe rețelele sociale.