Ce a pățit Ramona Păuleanu într-un supermarket din Capitală: „Am fost atât de șocată, că m-a blocat”

Ce a pățit Ramona Păuleanu într-un supermarket din Capitală. Prezentatoarea a trecut printr-o experiență neplăcută, când a mers să își facă cumpărăturile. Soția avocatului Adrian Cuculis a avut o neînțelegere cu o casieriță, experiență pe care a relatat-o ulterior pe rețelele sociale.

26 mai 2023, 14:27
Ce a pățit Ramona Păuleanu într-un supermarket din Capitală: „Am fost atât de șocată, că m-a blocat”
Ce a pățit Ramona Păuleanu într-un supermarket din Capitală

Ce a pățit Ramona Păuleanu într-un supermarket din Capitală. Într-o postare pe contul personal de facebook, bruneta s-a declarat șocată de ceea ce i s-a întâmplat, după ce o casieră a refuzat să-i dea restul. Deși nu era vorba despre o sumă mare, aceasta s-a simțit neîndreptățită.

Citește și: Ramona Păuleanu, noi acuzaţii la adresa Spitalului Filantropia: „Mi se pare o monstruozitate”

Ce a pățit Ramona Păuleanu într-un supermarket din Capitală

Jurnalista a achitat 33 lei atunci când a ajuns la casă cu produsele achiziționate, pe care a acumulat 32, 10 lei. Deși trebuia să primească rest 90 de bani, Ramona Păuleanu nu a primit nimic. Pentru că vânzătoarea a ignorat acest fapt și a trecut la următorul client, vedeta s-a revoltat și i-a atras atenția.

Ieri ( luni, 22 mai, n.r) m-am dus să-mi cumpăr niște mizilicuri, casiera îmi cere 32,10 lei. Îi dau 33. Ia banii, închide casă, trece la următorul client. Fără să zică vreun cuvânt. Eu, blocată, aștept câteva secunde, ea își vede liniștită de treaba că și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, și zic: ‘și restul de 90 de bani?’ Casiera, iritată:’ nu am mărunt, nu am de unde să vă dau!’ Eu, deja intrigată de ton și atitudine: ‘ah, și vi se pare normal să îmi opriți mie 90 de bani, pentru că aveam să va dau 10, nu? Și fără să scoateți un cuvânt, era de la sine înțeles că așa se face’.

Ea: ‘De unde vreți să vă dau dacă nu am?’

Eu: ‘Păi atunci dați-mi leul înapoi, nu prea mă interesează.’

Mi-l aruncă în silă pe tejghea. Am fost atât de șocată de dialog, nesimțire, atitudine, că m-a blocat și nu am mai știut să-i dau nicio replică. Întrebarea era: cum am trecut de la restul în bomboane/ gume, șamd, la tupeul ăsta? Bineînțeles, nu-i vorba de 90 de bani, e vorba de principiu”, a scris Ramona Păuleanu pe rețelele de socializare.