Ramona Păuleanu, primele imagini de la Antena 1, după ce a demisionat de la Pro TV. „Am simțit că e un nou început”

Ramona Păuleanu prezintă acum rubrica Meteo în cadrul Observatorului de la Antena 1, după trei ani de pauză.

05 apr. 2023, 22:17

Ramona Păuleanu a lucrat în trecut la Pro TV, iar acum are contract cu Antena 1. În ziua în care a revenit pe TV, adică acum mai bine de o săptămână, a postat mai multe fotografii din platoul de știri, alături de noii colegi. Vedeta a transmis și un mesaj.

„Astăzi a fost așa și am fost superbucuroasă. Atmosfera caldă, prietenoasă, încurajări, aplauze la final, ce să mai, am fost mireasa zilei!

Mulțumesc tuturor pentru ziua asta frumoasă, plină de optimism, zâmbete și glume. Mai ales că pentru mine a fost extrem de important începutul. Am avut un milion de emoții după aproape 3 ani în care nu am zis mai mult de „caca”, „papa”, „pipi” și, mai nou, „nu”, „pleacă de acolo”, „dă-te jos imediat”,??

Deci am început bine, vom continua și mai bine. Mulțumesc, Observator Antena 1, chiar am simțit că e un nou început”, a scris Ramona Păuleanu pe Instagram.

Citește și: Ramona Păuleanu a trecut prin momente cumplite din cauza fiului său. Prezentatoarea TV cere despăgubiri de un milion de euro

Ramona Păuleanu a decis să renunțe la Pro TV și să își continue cariera, după trei ani de pauză, la postul rival Antena 1. Prezentatoarea se va ocupa de rubrica Meteo din cadrul Observatorului.

Ramona a lucrat mai bine de 10 ani la Pro TV, ca reporter, ocupându-se și de rubrica meteo. Acum doi ani și jumătate, vedeta a intrat în concediu de maternitate.

Aceasta a născut prematur, un băiat și ofată, dar pentru băiețel lucrurile au fost mai complicate din cauza unei bacterii pe care a luat-o din spital. Din această cauză, micuțul a petrecut opt luni în spital, timp în care era să își piardă viața de mai multe ori. În cele din urmă s-a făcut bine și a putut sta acasă alături de surioara sa.

Citește și: Ramona Păuleanu a născut prematur gemeni. Frumoasa prezentatoare trece prin momente grele

Ramona Păuleanu este căsătorită cu avocatul Adrian Cuculis și împreună au decis să dea Spitalul Filantropia în judecată, cerând despăgubiri de un milion de euro.

„Am dat în judecată spitalul Filantropia pentru malpraxis. Pentru faptul că, la două luni de la internare, băiatul meu a făcut septis și meningită bacteriană după ce a luat un enterococ de acolo.

Da, le-am cerut 1 milion de euro despăgubiri. Un milion, ați citit bine. Nu că să mă îmbogățesc, nu avem nevoie de bani. Avem nevoie de dreptate, iar banii mergeau, în cazul in care câștigam, către o cauză în care credeam. Îmi voiam băiatul bine, nu-i suma să compenseze suferința lui. N-am făcut mare tam tam pe subiectul ăsta. De fapt, nu l-am dezvoltat deloc. De ce? Sunt mai multe motive, poate voi avea timp sa le expun. Cred că cel mai important e că nu știu cât de departe aș fi mers cu demersul asta, dar acum știu că merg până în pânzele albe”, a scris Ramona, pe Facebook.