Ramona Păuleanu, noi acuzaţii la adresa Spitalului Filantropia: „Mi se pare o monstruozitate”

Ramona Păuleanu, noi acuzaţii la adresa Spitalului Filantropia, unde i-a născut pe gemenii săi înainte de termen, în anul 2021. Vedeta a petrecut foarte multe luni în unitatea medicală cu cei mici care erau foarte fragili. Aceasta a dat în judecată instituția din București pentru malpraxis.

16 mai 2023, 17:46
Ramona Păuleanu, noi acuzaţii la adresa Spitalului Filantropia: „Mi se pare o monstruozitate”
Ramona Păuleanu, noi acuzaţii la adresa Spitalului Filantropia

Ramona Păuleanu, noi acuzaţii la adresa Spitalului Filantropia. Jurnalista susține că fiul său a făcut septis și meningită bacteriană, după ce a luat un enterococ la doar două luni de la venirea pe lume. Fosta prezentatoare de la Pro TV cere prin intermediul soțului său care este avocat, Adrian Cuculis, o despăgubire de 1 milion de euro.

Mai mult decât atât, după externarea din spital, pe fișa sa au apărut două diagnostice noi, fără ca cei de la conducere să-și asume răspunderea pentru această greșeală.

Citeşte şi: Cum se simte bebeluşul Ramonei Păuleanu, după ce a fost la un pas de moarte: „Nu ai zice că a trecut prin ce a trecut”

Ramona Păuleanu, noi acuzaţii la adresa Spitalului Filantropia

Dacă până acum nu vi se pare nimic ciudat, vă spun că acele teste au fost dispuse deși se știa clar că fizic, biologic, medical, spuneți cum vreți, nu aveam cum să transmit acea bacterie prin laptele matern. Bacteria nu depășește bariera digestivă.

Nu trece din stomac în sânge! Deci, și dacă ar fi luat-o de la mine, rămânea cantonată în sistemul digestiv. Mi se pare o monstruozitate să poți insinua așa ceva unei mame aflate în cea mai neagră zi a existenței ei, știind că nu poate fi ăsta adevărul.

Adevărul este că un astfel de mesaj, venit pe o stare și-așa deplorabilă, poate fi catastrofal pentru viața unei mame. De aceea zic că este monstruos, nu doar rău”, a spus Ramona Păuleanu pentru Viva.ro.