Theo Rose a confirmat că este însărcinată. Cântăreaţa are de trei luni o relație cu regizorul Anghel Damian VIDEO

Theo Rose, jurată la "Vocea României" şi actriţă în serialul "Clanul", a confirmat că este însărcinată cu iubitul său, Anghel Damian, cu care are o relaţie de trei luni.

16 nov. 2022, 13:51
Theo Rose a confirmat că este însărcinată. Cântăreaţa are de trei luni o relație cu regizorul Anghel Damian VIDEO
Theo Rose a confirmat că este însărcinată. Cântăreaţa are de trei luni o relație cu regizorul Anghel Damian

Theo Rose a confirmat că este însărcinată. Vedeta a oferit prima declarație oficială pe rețelele de socializare, după ce s-a aflat că va deveni mamă. „Vă pup de la filmări. Este adevărat, o să aveți un nepoțel, sau o nepoțică. Când iese, vreau să îl strigați nepoate, sau nepoată, depinde. Să fim sănătoși cu toții, presa să o arză focul!”, a spus Theo Rose într-un live pe Instagram. Artista s-ar afla în primul trimestru de sarcină şi deja se confruntă cu greaţă şi alte simptome specifice.

Citeşte şi: Mama lui Theo Rose este în culmea fericirii de când a aflat că va fi bunică. Cum a reacționat la aflarea veștii

Theo Rose şi Anghel Damian formează un cuplu de câteva luni, după ce cântăreaţa s-a despărţit de Alex leonte, nepotul nu Nea Mărin, cu care a avut o relaţie de cinci ani. „Am foarte multe de învăţat de la Anghel. Şi sunt bucuroasă să fiu lângă un om pe care îl privesc cu admiraţie, la fel cum a fost şi în trecut, ca să nu se facă o comparaţie greşită. E un alt moment al vieţii mele, pe care îl trăiesc aşa cum ar trebui, cu bucurie”, a spus, recent, Theo Rose.

Citeşte şi: Tatăl lui Theo Rose a confirmat că fiica sa este gravidă. „Pe noi ne-a anunţat încă de la începutul lunii noiembrie. Voi fi cel mai fericit bunic!”

„Această chestiune nu poate fi exprimată în cuvinte, cum ți-am spus și mai devreme. Sunt lucruri care sunt atât de profunde și de complexe că nu există vocabular pentru asta”, a spus Anghel Damian, întrebat despre relaţia cu Theo Rose.