Ce a păţit un milionar după ce şi-a anunţat iubita că anulează nunta

Un milionar din Florida a rămas fără toate bijuteriile din seif după ce şi-a anunţat iubita că vrea să anuleze nunta şi să se despartă de ea. Bărbatul a dat-o în judecată pe tânăra de 29 de ani şi pe părinţii acesteia, care ar fi ajutat-o să fure comoara din seiful sau, care include 99 de coliere cu diamante, 147 inele de aur si 172 de diamante neşlefuite.

16 feb. 2016, 09:34
Ce a păţit un milionar după ce şi-a anunţat iubita că anulează nunta

Scott Patrick Mitchell, din Palm Harbor, sustine ca fosta iubita, Mary Catherine Hunt, i-a furat bijuteriile vara trecuta, dupa ce el a anuntat-o ca anuleaza nunta programata pentru luna august si o paraseste.

Tanara neaga toate acuzatiile, insa fostul iubit a depus la dosar dovezi potrivit carora, vara trecuta, tanara a livrat prin curier rapid bijuteriile din casa lui, iar apoi ar fi purtat o discutie telefonica cu tatal ei, care ar fi recunoscut indirect ca a primit acasa un pachet cu bijuterii, scrie stirileprotv.ro.

Scott Patrick Mitchell, care este proprietarul unui lant de magazine cu produse organice, a avut o relatie de doi ani cu Mary Catherine Hunt. El spune ca in acest interval i-a suportat toate cheltuielile, inclusiv rata la apartament, asigurarile de sanatate si viata, i-a acoperit cartile de credit, a lasat-o sa-i foloseasca masina de lux si chiar i-a dat codul de la seiful din apartament.

Procesul incepe pe data de 24 februarie.