Ce a păţit un turist cazat în pensiunea de la munte a Andreei Esca. „Nu îmi mai doresc o astfel de experienţă”

Andreea Esca și soţul ei, Alexandre Eram, au decis acum câțiva ani, să investească în turism. Astfel, prezentatoarea de la Pro TV deține în Porumbacu de Sus, județul Sibiu, un resort din vile rustice pe care le-a recondiționat și pe care le închiriază.

26 sept. 2023, 21:52
Ce a păţit un turist cazat în pensiunea de la munte a Andreei Esca. „Nu îmi mai doresc o astfel de experienţă”
Ce a păţit un turist cazat în pensiunea de la munte a Andreei Esca. "Nu îmi mai doresc o astfel de experienţă"

Ce a păţit un turist cazat în pensiunea de la munte a Andreei Esca. Turiștii pot închiria căsuțele situate chiar pe malul râului Porumbacu, iar pentru o singură noapte de cazare trebuie să scoată din buzunare câteva sute de lei. Chiar şi aşa, un turist a criticat condiţiile oferite!

Citeşte şi: Noua afacere de milioane lansată de Andreea Esca. Cât costă un bilet pentru croaziera organizată de vedeta Pro TV

„Din păcate, frumusețea căsuțelor este umbrită de mizeria din ele (păr peste tot, praf, baie necurățată, wc insalubru la propriu, murdar de excremente), de șoarecii din pereți și de cariile din lemn. În prima zi a trebuit să mă duc la magazin după produse de curățenie pentru a face curat (total anormal). Micul dejun este extrem de scump (160 lei pe căsuță), practic 80 lei de persoană dacă ai copii mici și nu îi pui la socoteală cum a fost la noi”, este recenzia lăsată de turist pe un site de rezervări.

Citeşte şi: Andreea Esca, evacuată din casă. Cum a ajuns celebra știristă să doarmă pe preș, desculță

„Menaj nu primești în banii pe care îi dai (mulți), nici măcar saci de gunoi (am găsit doar unul lângă cuptor). Din cauza oamenilor care lucrează aici (și aici mă refer la curățenie, care e primordială pentru oricine, nu numai pentru o familie cu copii), nu îmi mai doresc o astfel de experiență. Da, este frumos exteriorul, cu căsuțe vechi și colorate, însă nu pot să înțeleg notele mari pe care le au având în vedere ce am găsit aici. Nu mai spun de ce se regăsește sub paturi (lipsesc șerpișorii). Vecinii cu care am stat de vorbă au avut parte de aceeași experiență neplăcută ca noi”, a mai adăugat clientul nemulţumit, conform Cancan.