Ce a putut să pățească Ștefania Ștefan de la Survivor, după ce a părăsit competiția: „Eram atât de supărată…”

Considerată cea mai bună concurentă din concurs, Ștefania Ștefan a fost eliminată de la Survivor România la începutul acestei săptămâni. Recent, fosta Războinică a povestit ce i s-a întâmplat înainte să părăsească competiția.

26 mai 2022, 23:01
Ce a putut să pățească Ștefania Ștefan de la Survivor, după ce a părăsit competiția: „Eram atât de supărată…”

Fosta Războinică spune că regretă foarte tare faptul că nu a avut șanse să lupte pentru marele premiu de 100.000 de euro, dezvăluind că a fost foarte supărată pentru că a fost eliminată.

Ștefania Ștefan spune că eliminarea de la Survivor a avut un impact negativ asupra ei

Ștefania Ștefan a dezvăluit că eliminarea sa precoce din competiția Suvivor i-a provocat insomnii și, deși era foarte flămândă, nu a mai putut nici să se bucure de mâncare atunci când a ieșit de tot din concurs.

Citește și: TJ Miles spune adevărul despre relația de la Survivor cu fostul luptător, Cătălin Zmărăndescu: „Nu-mi vine să cred”

„Să fiu sinceră, am avut nevoie de puțin timp să mă reobișnuiesc. Eram atât de supărată că nici măcar nu mi-am dorit să mănânc. Dacă ar fi să sintetizez, creierul meu s-a dus în atât de multe locuri încât nu am dormit aproape toată noaptea. Nici măcar nu pot explică în cuvinte ce am simțit în acel moment în care Domnul Dan mi-a spus numele. Nu mă așteptam și am simțit că totul s-a încheiat foarte rapid… parcă a venit de nicăieri”, a declarat Ștefania Ștefan.

Fosta concurentă de la Survivor a slăbit foarte tare cât a stat în Republica Dominicană

Mai mult decât atât, a povestit că a slăbit multe kilograme în Republica Dominicană pentru că nu a vrut să mănânce orice. În perioada următoare, și-a propus să revină la greutatea de dinainte.

„De-a lungul competiției, am slăbit aproape 10 kilograme. În ciuda faptului că mi-era foame, nu am dat curs dorinței de a mânca orice, ci am grijă. Aș vrea ca orice voi pune înapoi să fie într-un mod sănătos și sportiv”, a mai spus Ștefania Ștefan.

Citește și: Încă o eliminare neașteptată la Survivor România. Nimeni nu se va aștepta să plece chiar ea! FOTO

Întrebată dacă și-a făcut planuri de viitor cât timp s-a aflat la Survivor România 2022, Ștefania Ștefan a declarat: „Sincer nu m-am gândit atât de mult la așa ceva, foamea era atât de mare încât 90% din discuții și gândurile pe care le aveam erau despre mâncare și ce ne dorim să pregătim când vom ajunge acasă sau despre acele restaurante în care voiam să ajungem. Sunt convinsă că planurile de proiecte vor veni de la sine, pe parcurs”