Ce a putut să scrie un deţinător de Dacia 1310 în anunţul de vânzare al maşinii. O să rămâi mască

Un bărbat care vrea să-şi vândă maşina, o Dacia 1310 Brek, a povestit cu lux de amănunte problemele sale personale în anunţul de vânzare al autovehiculului. El spune că se află în plin proces de divorţ şi că vrea să facă rost de bani pentru a putea să plece impreună cu fetele sale din România. Vânzătorul mai adaugă că nu va lăsa din preţ nici în ruptul capului. 

RomaniaTV.net
21 feb. 2017, 16:18
Ce a putut să scrie un deţinător de Dacia 1310 în anunţul de vânzare al maşinii. O să rămâi mască

„Vînd urgent Dacie 1310 Brek pentru că plec din țară definitiv şi nu mai am ce să fac cu Maşina aici în România pe vedeți că plec din România am rezolvat cu judecata cu fosta soție şi acum pot pleca cu fetele mele amândouă din România definitiv 28 Februarie 2017, grăbițivă timpul este în scurt şi nu vă mai întâlniți cu această ocazie , dacă nu o vînd o las lu fratele meu Viorele să o vândă sau să facă ce vrea fratele meu cu maşina dacă va vrea să o vândă sau nu el va decide după 28 Februarie , deocamdată eu decid că maşina este pe numele meu.

Vă rog frumos să citiți tot ce am scris . Vînd maşina pentru Rabla sau pentru a circula cu maşina o dau cu tot cu acte , talon cu cartea maşini cu toate actele maşini , culoare 18 gri metalizat , anul fabricației 1998 , are ITP valabil până pe data 23.06. 2018 , iar asigurare a expirat în Decembrie . O dau cu toate actele talon , cartea maşini , vreu să scot maşina de la impozit de la primărie şi să nu mai figurez cu maşina la impozit la Primărie, îi las numerele şi talon maşini ca să poată circula cu aceste numere dar nu mai vreau să plătesc eu impozitul la maşină la primărie să plătească cine o cumpără . Maşina merge foarte bine motorul a fost schimbat de curând este de Dacie Renou luat de pe altă mașină Dacie 1300 am copie după Cartea maşini unde este seria motorului de la propietarul motorului de Dacie , uleiul schimbat , filtru de ulei şi de benzină, antigelul , nu bate merge foarte foarte bine ceas am investit în motorul maşini 700 Lei . O vînd numai pentru cei care vor să circule cu maşina sau pentru programul Rabla .

 Cine vrea să mai circule cu maşina poate să circule cu maşina dar vreau să o radiezi de pe numele meu şi să fie scrisă pe numele viitorului proiectare , consumul de Benzină 6 Litri la 100 km , cutia de viteze este cu 5 trepte , instalația este foarte bună . Am 3 genți cu cauciucuri de iarna foarte puțin uzate și 2 genți cu cauciucuri de vară puțin uzate . Prețul maşini este de 450 € Euro sau 2,000 Lei prețul fix mai jos nu las pentru că ştiu ce am băgat în motorul maşini 700 Lei să nu sunteți dacă vreți la un preț mai mic că nu o dau o dezmembrez şi o vând piesă cu piesă şi tot iau mai mult pe maşină . Mai aveți foarte puțin după ce termin judecata cu fosta soție pentru custodia copiilor mei ca să pot pleca cu fetele mele amândouă din România definitiv şi după 28 Februarie îi fac actele pe Numele fratelui meu Viorele Maşina Dacia 1310 Brek să o ducă maşina la Rabla şi să îşi ia altă maşină nouă . Rog seriozitate şi nu răspund la număr privat. Numele meu este Marin Daniel ( Dan a lu Savu ) sînt din Comuna Hotarele, Sat Hotarele ( Scărişoara ), Satr. Lămîilor, Nr. 3, Județul Giurgiu Telefon : 761 – arata telefon – .

Cei care sunt interesați de ce vă abțineți pentru că maşina merge foarte bine motorul este schimbat de curând este luat de pe altă Dacie şi momentul este franțuzesc am şi copie după Cartea de maşină de unde am cumpărat acest motor unde este trecută seria motorului . Dacă credeți că am să mai las la preț vă înşelați nu am să las la preț sar putea să mai crească cît de curând pentru că eu am băgat 700 Lei în maşină . Maşina este cea din poză cum o vedeți aşa este , motor toarce foarte frumos , sunt al 2 proprietar , maşina este ținută în garaj la adăpost nu în ploaie sau zăpadă cum sunt ținute alte maşini” este anunțul publicat de vânzător.