Ce a scris 50 Cent despre Daniela Crudu. Postarea vizualizată de milioane de oameni FOTO

Daniela Crudu a ajuns din nou în atenția lui 50 Cent. Acum câțiva ani, rapperul a distribuit o înregistrare video în care fosta asistentă TV își scotea lenjeria intimă în direct, iar acum a marcat o altă gafă a fostei asistente TV.

20 oct. 2020, 05:29
Ce a scris 50 Cent despre Daniela Crudu. Postarea vizualizată de milioane de oameni FOTO

50 Cent a publicat imagini cu Daniela Crudu pe pagina lui de Facebook. Fosta asistentă TV nu s-a sfiint de momentele stânjenitoare în care a fost surprinsă și nici de atenția lui 50 Cent, publicată pe pagina sa de socializare, așa că a repostat gestul artistului, pentru a-l vedea toată lumea.

Daniela Crudu, ipostaze incendiare alături de şase fotbalişti de la UTA. Totul s-a întâmplat chiar pe stadionul din Arad FOTO

Decolteul ținutei purtate de Daniela Crudu a fost atât de amplu, încât inevitabilul s-a produs și aceasta a arătat publicului mai mult decât și-ar fi dorit. Postarea despre „prezentatorea din România care a avut dublu accident vestimentar” s-a viralizat rapid pe internet și a ajuns inclusiv pe pagina oficială a celebrululi rapper 50 Cent, care a dat un share pentru fanii săi.


loading...
Partenerii noștri