Ce a scris Melinda Gates, în actele de divorţ. Căsătoria sa cu Bill Gates e „ruptă iremediabil”

Căsătoria dintre soţii Melinda şi Bill Gates, care au anunţat luni că divorţează după 27 de ani de convieţuire, este "ruptă iremediabil", potrivit actelor de divorţ depuse de Melinda Gates şi dezvăluite marţi de numeroase mass-media americane.

05 mai 2021, 20:49
Ce a scris Melinda Gates, în actele de divorţ. Căsătoria sa cu Bill Gates e „ruptă iremediabil”

„Cerem curţii să desfiinţeze căsătoria noastră şi ca uniunea noastră maritală să se încheie la data pe care am trecut-o în acordul nostru de separare”, notează avocaţii Melindei Gates în acest document, citat de postul de televiziune NBC. În acest text, Melinda Gates asigură că „nu este necesară întreţinerea conjugală” şi că actul de separare va determina împărţirea proprietăţilor lor.

Bill şi Melinda Gates au anunţat luni că divorţează după o căsnicie de 27 de ani, în care au pus bazele uneia din cele mai importante organizaţii caritabile din lume.

Continuăm să împărtăşim credinţa în această misiune şi vom continua să lucrăm împreună în cadrul fundaţiilor, dar nu mai credem că putem creşte împreună ca un cuplu în următoarea fază a vieţii noastre„, au explicat cei doi într-un comunicat postat pe reţelele de socializare.

Bill şi Melinda Gates, care au împreună trei copii, au anunţat că vor continua să colaboreze în cadrul fundaţiei lor, Bill &Melinda Gates Foundation, având ca misiune combaterea sărăciei şi a bolilor în lume.

„În ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili şi am construit o fundaţie ce funcţionează în întreaga lume pentru a permite tuturor oamenilor să ducă o viaţă sănătoasă şi productivă”, se arată în comunicat.

Citeşte şi Bill Gates a angajat un avocat în vârstă de 97 de ani pentru partajul de la divorţ. Este mâna dreaptă a unui alt miliardar, Warren Buffett

Nu se ştie ce impact va avea acest divorţ asupra Fundaţiei Bill şi Melinda Gates, deşi CEO-ul de multă vreme al organizaţiei este Mark Suzman, în timp ce Bill şi Melinda au fost administratori alături de Warren Buffet. Fundaţia, înfiinţată în anul 2000, a devenit una dintre cele mai importante organizaţii filantropice din lume, având fonduri de aproape 50.000 de miliarde de dolari.

Anul trecut, Bill Gates a renunţat la postul său de consilier la Microsoft, compania fondată de el în 1975 împreună cu Paul Allen, pentru a se dedica actelor de caritate.

Citeşte şi Fiica lui Bill Gates, prima reacţie după divorţul părinţilor săi. „Încă încerc să învăţ să mă descurc cu emoţiile”


loading...
Partenerii noștri