Fiica lui Bill Gates, prima reacţie după divorţul părinţilor săi. „Încă încerc să învăţ să mă descurc cu emoţiile”

Fiica cea mare a cuplului Bill şi Melinda Gates, Jennifer Gates, în vârstă de 25 de ani, a reacționat marţi la vestea divorțului părinților ei.

04 mai 2021, 17:38
Fiica lui Bill Gates, prima reacţie după divorţul părinţilor săi. „Încă încerc să învăţ să mă descurc cu emoţiile”

Jennifer Gates, fiica în vârstă de 25 de ani a lui Bill Gates, a scris pe Instagram că familia ei „traversează o perioadă dificilă”, conform Daily Express.

Bună ziua prieteni, mulți dintre voi știți acum de separarea părinților mei”, a scris pe Instagram, Jennifer, fiica cea mare a cuplului Bill şi Melinda. „Este un moment dificil pentru întreaga noastră familie. Încerc încă să învăț să mă descurc cu emoțiile mele și să fac acest lucru cât mai bine posibil, la fel ca ceilalți membri ai familiei în acest moment„, a adăugat aceasta.

Citeşte şi Bill Gates, anunţ despre finalul pandemiei de COVID-19. „Sper ca lumea să revină complet la normal. Există încă câteva întrebări”

Fiica lui Bill Gates a afirmat că nu va face „niciun comentariu suplimentar” cu privire la divorțul părinților. Cu toate acestea, ea a mulțumit comunității pentru sprijin și „mesajele minunate”.

Citeşte şi Bill Gates și Melinda Gates divorţează. Vor împărţi o avere uriaşă după o căsnicie de 27 de ani

Bill Gates, fondatorul companiei Microsoft, şi soţia sa, Melinda, şi-au anunţat luni divorţul, după un mariaj de 27 de ani.

După ce am cântărit îndelung și am depus eforturi ca relația să funcționeze, am luat decizia de a ne despărți”, se arată într-o scrisoare comună a lui Bill Gates și Melinda Gates, care a fost publicată pe ambele conturi de Twitter.