Ce a spus Dumitru Dragomir după ce Clotilde Armand i-a dărâmat gardul la hotelul de 4 stele din Capitală. „Face numai lucruri trăsnite!”

Dumitru Dragomir (77 de ani) a reacționat după ce Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a trimis un buldozer pentru a demola un gard de beton din fața hotelului deţinut de fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, care ar fi fost construit pe domeniul public.

29 nov. 2023, 09:32
Ce a spus Dumitru Dragomir după ce Clotilde Armand i-a dărâmat gardul la hotelul de 4 stele din Capitală. „Face numai lucruri trăsnite!”
Ce a spus Dumitru Dragomir după ce Clotilde Armand i-a dărâmat gardul la hotelul de 4 stele din Capitală. "Face numai lucruri trăsnite!"

Ce a spus Dumitru Dragomir după ce Clotilde Armand i-a dărâmat gardul la hotelul de 4 stele din Capitală. „Doamna Clotilde Armand caută un scandal, pentru că ei au nevoie de un scandal acum. Au venit și au dărâmat gardul de la Hotelul Crystal Palace. Televiziunile au venit la mine și m-au întrebat, dar e gardul lor, nu e al meu. Eu am închiriat parcarea, nu am închiriat gardul. Să-l dărâme, dar să facă curățenie după aia, să nu-mi lase mizerie”, a spus Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

Citeşte şi: Dumitru Dragomir, poveste fabuloasă despre cum a pierdut 4 milioane de dolari dintr-un foc: ”Era să alunec cu totul. Copiii mei sufereau”

„N-am marșat la scandal, cred că le-am dat tactica peste cap. Toată lumea are nevoie acum de scandal, pentru că scandalul îl propulsează. Să zică: uitați, îmbuibații ăștia au făcut, au pus, au dres… Ei au venit să dărâme gardul și le-am spus că nu e al meu. M-au întrebat al cui e și le-am spus că e al Primăriei Capitalei. Acum au aflat, după ce-l dărâmă, că e al Primăriei Capitalei. Ei au crezut că e gardul meu și eu i-am lăsat: dărâmați, mânca-v-aș gura voastră, că ați m-ai dărâmat o dată și mi-ați făcut un loc de 10 ori mai frumos! Eu am fost demolat o dată pe Herăstrău”, a mai adăugat fostul şef al LPF.

Citeşte şi: Pescobar şi Dumitru Dragomir au aruncat cu bani pe San Siro la meciul Milan – PSG. „Aruncăm cu banii! Uite, bă! Dă, bă, încoace!” VIDEO

„E gardul lor, ei l-au făcut, dar eu după aceea îi voi da în judecată. Pentru că eu am închiriat și am dat o grămadă de bani Primăriei Capitalei pe o parcare care avea gard. Nu m-a costat nimic, pentru că am închiriat de la Primăria Capitalei. Nu l-am făcut eu. Eu îi dau în judecată pentru că am închiriat o parcare care era închisă, nu venea toată lumea peste mine, că doar plătesc 3.000 de dolari pe lună. Pentru câteva locuri de parcare care erau închise cu gard plătesc în jur de 3.000 de dolari la Primăria Capitalei de 20 de ani și mai am nu știu câți ani. Bineînțeles că cer daune, pentru că eu am închiriat o parcare cu gard și acum doamna Clotilde Armand a venit, fără să ia legătura cu Primăria Capitalei, și a dat gardul jos. Este o doamnă elegantă, care face numai lucruri trăsnite. E ca o floare, să-i dea Dumnezeu sănătate, dar să vedem ce spune legiuitorul. De ce să mă cert eu cu doamna Clotilde? Să se certe doamna Clotilde cu domnul Nicușor Dan. Pentru că gardul era al domnului Nicușor Dan, nu era al doamnei Clotilde”, a mai precizat Dumitru Dragomir.