Ce aduce Venus în Capricorn. Camelia Pătrășcanu vine cu avertismente pentru o zodie greu încercată

Venus intră în Capricorn pe 23 ianuarie 2024, iar Camelia Pătrășcanu dă o veste destul de neplăcută pentru o zodie.

17 ian. 2024, 17:09
Ce aduce Venus în Capricorn. Camelia Pătrășcanu vine cu avertismente pentru o zodie greu încercată
Ce aduce Venus în Capricorn. Camelia Pătrășcanu vine cu avertismente pentru o zodie greu încercată

Pe 23 ianuarie 2024, Venus se instalează în Capricorn și va sta în acest semn de pământ până pe 16 februarie. Camelia Pătrășcanu explică în ce fel își va pune amprenta acest fenomen astrologic asupra fiecărei zodii.

Citește și: Darurile divine ale anului 2024. Ce duc în bagajele astrale zodiile în acest an

Ce aduce Venus în Capricorn pentru fiecare nativ

Astrologa Camelia Pătrășcanu susține că acest tranzit e bun mai mult pentru afaceri și pentru a fi mai iscusiți în activitățile noastre, astfel încât să fim bine conectați la operațiunile pe care le facem. Obținem cu plăcere banii pe care îi facem și ne rezolvăm diverse etape de lucru. Primim avize, autorizații, vedem care sunt relațiile utile.

Venus aduce și multă luciditate în dragoste pe care unii o numesc răceală, alții cinism. Avem nevoie să ne mai și răcorim inima pentru a vedea ce e acolo, dincolo de incandescență. Vrem să vedem ce valori comune avem în parteneriate, ce strategie aplicăm pentru a păstra armonia într-un cuplu sau într-un parteneriat. Venus în Capricorn întâlnește și alte planete, respectiv pe Mercur și pe Marte. Cei care sunt singuri caută persoane asemenea lor, fără compromisuri, fără disperări.

Pentru Berbeci, din perspectiva banilor, Venus îi ajută să creeze bună colaborare cu oameni sus-puși, oameni cu funcții. Obțin rezultate, fac lucruri extraordinare, netezesc cărarea unei colaborări cu autoritățile sau cu șefii. De data asta, cumva, asta e tema.

Taurii au un Venus în Capricorn ce aduce discuții despre perspective: unde ne vedem în viitor, cum vedem viața. E vorba de credințe, convingeri. Pot fi fascinați de o persoană care le cucerește mintea, care are aceleași valori ca ei. Pot simți nevoia în dragoste să vorbească de noile lor orientări.

Gemenii pun mare accent pe ce primesc de la celălalt. Poate că unii abia acum realizează ce au primit și n-au recunoscut, n-au mulțumit. Venus pune accentul pe ce primesc. Unii abia acum își dau seama cât au primit, mai ales dacă s-au distanțat într-o relație. Le pică fisa multora.

Pentru Raci, fenomenul aduce tact în discuții. Sunt discuții sincere care vizează viitorul. Discuțiile pot fi legate și de pasiuni, timp liber împreună cu partenerul ori marile proiecte care pot suda cuplul. Racii singuri au șansa să găsească prieteni mulți, o comunitate frumoasă sau chiar un partener de viață.

Leii au un Venus în Capricorn care se adresează laturii practice și colaborărilor practice. Venus aduce mai multă delicatețe, iubire și afect. Îi interesează să existe o bună legătură, sinceritate, onestitate cu oamenii cu care au lucruri de făcut.

Fecioarele au parte de iubire pentru ele și propria lor viață, onorarea abilităților și talentelor. Inima le dă aripi. Iubind anumite lucruri, sunt capabile de enorme realizări. Abia acum realizează că anumite lucruri le-au făcut din datorie, ceea ce e ceva obișnuit pentru ele.

Balanțele au un Venus în Capricorn cu liniște și pace atât în corpul lor, cât și în casă. Au bună colaborare în cămin mai ales în zilele lui februarie. Se pot pune în aplicare niște planuri și proiecte. Fac amenajări în casă, în cămin. Pot beneficia de un suport financiar sau material.

Scorpionii au un Venus care aduce dialog foarte inspirat, creativ, dragoste pentru discuții. Sunt discuții unde se vehiculează idei elevate. Pot avea dragoste pentru scris, cunoaștere, informare. E vorba de pasiuni mentale.

Săgetătorii au un Venus aducător de iubire pentru rezultate materiale pe care le obțin prin propriile forțe. Au ocazia să înțeleagă care sunt cele mai potrivite activități pentru ei. Preferă acele căi sigure prin care pot câștiga bani. Renunță la activitățile dificile, neplăcute.

Capricornii au iubire de sine. Nevoia de iubire crește și cheful pentru viață bună, pentru obiceiuri de viață sănătoase, bune pentru ei. Își oferă multă grijă și atenție. De aceea, reacționează urât dacă sunt bătuți la cap, presați. Pot face pași către cei din jurul lor.

Vărsătorii vor să facă altora pe plac, să aline, să vindece. Au interesul de a aduce pace, grijă și liniște. Nu e o perioadă cu energie multă, de aceea simt nevoia să își încarce bateriile cu hobby-urile și pasiunile lor.

Peștii au un Venus în Capricorn aducător de popularitate, de grupuri de susținere, comunități de sprijin. Poate mulți Pești caută să fie în grupuri mai potrivite pentru ei. Pot renunța la compania unor persoane pe care le consideră toxice. Se pot deschide către alte grupuri, migrează către alte grupuri.

Citește și: Horoscop 18 ianuarie 2024. Cumpene şi recompense karmice, ce zodii sunt avantajate joi de astre