Ce alimente nu consumă Carmen Brumă aproape niciodată. Pe unele le mănâncă la câteva luni

Ce alimente nu consumă Carmen Brumă aproape niciodată. Vedeta consideră că un stil de viață sănătos începe cu o dietă, însă aceasta va da roade doar în anumite condiții. Un alt aspect extrem de important este mişcarea fizică, care nu trebuie să lipsească din rutina noastră zilnică.

04 apr. 2023, 20:12
Ce alimente nu consumă Carmen Brumă aproape niciodată. Pe unele le mănâncă la câteva luni
Ce alimente nu consumă Carmen Brumă aproape niciodată

Ce alimente nu consumă Carmen Brumă aproape niciodată. Soția lui Mircea Badea este adepta unui stil de viață sănătos și al sportului încă din adolescență, când a decis că acestea două, la pachet, o vor ajute să arate bine şi să se simtă tânără.

Citește și: Sfaturile lui Carmen Brumă pentru masa de Paşte. Ce trebuie să faci ca să nu te îngraşi

Ce alimente nu consumă Carmen Brumă aproape niciodată

Carmen Brumă a spus că sunt două categorii: alimentele de la care nu face eforturi să se abțină pentru că oricum nu îi plac și alimentele care îi plac, dar s-a autoeducat să le consume foarte rar.

Micii, cârnații, toba, șoriciul, caltaboșul, mezelurile, aripioarele și paneurile intră în categoria alimentelor care nu îi plac lui Carmen Brumă și, prin urmare, nici nu face eforturi să se abțină de la ele.

În schimb, când vine vorba de cașcaval, cartofi prăjiți, pizza cu brânză, burger, vin roșu sec cu brânză brie, salată de vinete cu maioneză, paste cu sos de brânză sau dulciuri, lucrurile se schimbă. Acestea îi plac, dar Carmen Brumă s-a autoeducat și le consumă foarte rar, la câteva luni. Cât despre dulciuri, pe acestea le mănâncă o dată pe săptămână.

Cum se prepară salata care te scapă de vergeturi

Soția lui Mircea Badea spune că dacă vom consuma constant acest tip de salată, vom vedea că pielea noastră va avea un aspect frumos, iar vergeturile vor dispărea ca prin minune.

Cunoscuta antrenoare de fitness spune că avem nevoie de câteva ingrediente, iar salata se prepară foarte ușor. „Salata asta anti vergeturi are niște ingrediente care te ajută să ai pielea hidratată, strălucitoare, ajută la producția de colagen și elastină și este și foarte gustoasă și sățioasă.

Așadar, ai nevoie de următoarele ingrediente:

 – morcov crud, pentru conținutul de betacaroten, care se transformă în vitamina A și ne ajută la foarte multe lucruri, în special la repararea pielii deteriorată

– grăsimi sănătoase și vitamina E din avocado

– semințe de dovleac, pentru că au un conținut mare de zinc, care reglează activitatatea glandelor sebacee  și ajută la repararea rănilor și putem spune că vergeturile sunt un fel de rană

– și niște vitamina C din ardeiul gras”, a spus Carmen brumă în cadrul emisiunii MediCool, de pe Antena 1.

În vârstă de 45 de ani, Carmen Brumă are un corp la care multe femei visează, însă dincolo de faptul că are o alimentație sănătoasă, Carmen Brumă face și foarte mult sport. Vedeta este foarte activă pe pagina ei de Instagram, acolo unde postează o mulțime de sfaturi importante pentru cei care vor să slăbească sau să mențină sănătoși„, a spus Carmen Brumă.