Micul dejun ideal, oferit de Carmen Brumă: „Bogată în proteine, omega 3, calciu și vitamina D”

Micul dejun ideal, oferit de Carmen Brumă. Este una dintre cele mai populare vedete când vine vorba de un stil de viață sănătos. La aproape 46 de ani, iubita lui Mircea Badea arată foarte bine și împărtășește cu fanii dintre secretele sale.

26 feb. 2023, 17:07
Micul dejun ideal, oferit de Carmen Brumă: „Bogată în proteine, omega 3, calciu și vitamina D”
Micul dejun ideal, oferit de Carmen Brumă

Micul dejun ideal, oferit de Carmen Brumă. Vedeta este extrem de cunoscută în mediul online pentru acest lucru, motiv pentru care postează adesea în mediul online diverse sfaturi ce vor susține silueta și pierderea kilogramelor în plus. De data aceasta, a dezvăluit o rețetă perfectă pentru micul dejun, plină de vitamine, proteine și omega 3. Mai mult, modul de preparare este simplu, astfel încât masa va fi gata în cinci minute.

Micul dejun ideal, oferit de Carmen Brumă

Ingrediente:

  • 200 grame de sardine din conservă
  • 2 ouă fierte
  • 70 grame de unt
  • zeama de la o lămâie

Sardinele se scurg de zeamă. Se pun toate ingredientele într-un bol și cu ajutorul unui mixer se amestecă până se formează o pastă.

Este bogată în proteine, omega 3, calciu și vitamina D, ea poate fi întinsă pe pâine, pe crackers sau poate fi consumată simplu, așa cu bastonașe din legume crude.”, a spus Carmen Brumă pe TIkTok.

@carmenbrumareal PASTA DE SARDINE www.carmen-bruma.ro #xyzbca #5pasidebine #misiuneatiktok #fyp ♬ original sound – Carmen Brumă

Citește și: Cum arată apartamentul de lux în care s-au mutat Carmen Brumă și Mircea Badea. Imagini spectaculoase din noua locuință – FOTO

Alimentele care te ajută să faci față mai bine frigului

Pentru multă lume ar putea fi surprinzător faptul că alimentația poate avea efecte asupra modului în care resimțim frigul. O alimentație adaptată pentru sezonul rece ar putea face minuni, mai ales pentru friguroși. Temperaturile scăzute din termometre le pot face probleme persoaelor care sunt mai sensibile, însă Carmen Brumă are o soluție pentru ele. Introducerea anumitor alimente sau a unor feluri de mâncare în regimul nostru s-ar putea să „ne salveze” în fața frigului.

Frigul influențează consumul energetic al organismului. Metabolismul celor care trăiesc în țările nordice, cu temperaturi scăzute o bună parte din an, cheltuiește mai multe calorii pentru a menține constanța temperatura de 37 de grade, normală pentru corpul uman. Gerul impune consumul unor produse mai concentrate în calorii ( proteine și grăsimi de origine animală și vegetală) care să-i permită organismului să-și acopere nevoile energetice sporite, dacă petreceți mult timp afară.”, a scris Carmen Brumă pe Instagram.