Ce alimente pot înlocui medicamentele

Unele fructe şi legume, datorită substanţelor pe care le conţin, pot înlocui medicamentele uzuale. Iată care sunt acestea şi ce boli poţi trata cu ajutorul lor.

RomaniaTV.net
03 apr. 2012, 06:24
Ce alimente pot înlocui medicamentele

1. Somonul

Somonul conţine un nivel ridicat de omega 3, care ajută la prevenirea bolilor de inimă. Cercetările arată că prin consumul de somon o dată pe săptămână se reduce riscul atacurilor de cord şi scade tensiunea arterială, se reduc problemele cauzate de artrită, previne astmul şi cancerul de stomac şi sân.

2. Morcovii

Morcovii conţin beta-caroten, care ajută în tratamentele împotriva cancerului, susţin sistemul imunitar şi protejează arterele. Un morcov pe zi poate reduce riscul de cancer pulmonar şi se
consideră că ajută la prevenirea bolilor de ochi, precum cataracta.

3. Ceapa

Cercetările au arătat că ceapa ar preveni multe forme de cancer la animale. La oameni, se ştie că ceapa previne cancerul de stomac pentru că are un conţinut mare de antioxidanţi. O jumătate de ceapă pe zi poate reduce colesterolul şi cheagurile de sânge.

4. Portocalele

Cu siguranţă se ştie că portocalele conţin multă vitamina C care ajută la tratarea răcelilor şi gripelor, dar în acelaşi timp, ele pot ajuta la prevenirea cancerului pulmonar, de stomac, de pancreas şi de sân. O portocală sau două pe zi sunt indicate pentru orice tratament.

VEZI AICI CONTINUAREA