Silvia Dumitrescu se menține într-o formă de zile mari, la 63 de ani. Care este secretul artistei: „Mă ajută să am un tonus de invidiat”

Artista Silvia Dumitrescu a dezvăluit cum reușește să își mențină silueta de invidiat, la vârsta de 63 de ani.

19 mai 2023, 18:19
Silvia Dumitrescu se menține într-o formă de zile mari, la 63 de ani. Care este secretul artistei: „Mă ajută să am un tonus de invidiat”
Cum se menține Silvia Dumitrescu în formă, la 63 de ani

Silvia Dumitrescu este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Pe lângă vocea inconfundabilă care a făcut-o celebră, vedeta a impresionat întotdeauna și prin ținutele sale îndrăznețe, iar acum surprinde prin modul în care arată, în ciuda faptului că a atin frumoasa vârstă de 63 de ani.

Pentru că nu poate alerga din cauza problemelor la coloană, artista încearcă să facă mișcare pe cât posibil, ajungând și la 15.000 de pași zilnic.

„Eu nu am voie să alerg prin parc din cauză că am probleme cu coloana, așa că prefer să merg la pas. Mișcarea este foarte importantă pentru mine, pentru că mă ajută să mă mențin mereu în formă și să am un tonus de invidiat. Atunci când am timp liber, prefer să merg pe jos, la picior, prin Herăstrău de obicei.

Nu îmi place deloc aglomerația, ador liniștea. În general fac în medie cam 10.000 – 15.000 de pași. Am o aplicație specială și când ies să fac mișcare îmi arată numărul lor. Cam de trei ori pe săptămână ies în parc, în zilele alea bune și libere. M-am apucat acum să fac și aqua gym”, a declarat Silvia Dumitrescu pentru click.ro.

Citește și: Cum a slăbit Silvia Dumitrescu 15 kg. Dieta fenomenală care a ajutat-o să topească multe kilograme, deşi are mari probleme cu tiroida

Pe lângă asta, nu uită niciodată se se hidrateze corect, fiind, totodată, foarte hotărâtă să scape de kilogramele nedorite.

„Încerc să beau câte doi litri de apă pe zi și să elimin de tot lichidele care au acid pentru că nu îmi fac bine. Acum mai am și perioade când beau câte un litru jumătate de apă pe zi. Totul depinde și de programul meu din acea zi și cât de cald este afară. 

Vreau să mai slăbesc puțin pentru că a fost și Paștele și perioada asta mai rece când am stat mai mult în casă și s-au pus câteva kilograme în plus pe mine, dar nu mă plâng. Sunt atentă acum și la alimentație, am o perioadă mai restrictivă, nu vă gândiți că îmi cântăresc mâncarea sau alte nebunii, doar sunt atentă la ce mănânc, atât”, a mai spus ea.

Citește și: Silvia Dumitrescu, apariţie excentrică la 62 de ani: „Nu vreau să mă adaptez”

Artista a dezzvăluit că a apelat la un medic specialist care a ajutat-o să slăbească, făcându-i un program fix pentru mese.

„Am fost la medic şi mi s-a spus că am colesterolul mare. Prin urmare, trebuie să renunţ la grăsimi. De atunci am mese fixe, iar ultima masă este la şapte seara. Am renunţat la tot ce-mi place, la prăjeli, mai ales la dulciuri, de care eram dependentă.

Pot să vă spun că mă simt mai bine acum, cu kilogramele în minus. Din păcate, nu reuşesc să merg la sala de sport, însă pot să spun că o alimentaţie sănătoasă contează enorm”, a mai declarat Silvia.