Ce are de gând să facă Laura Giurcanu cu banii câștigați la Survivor România: „Anul acesta îmi duc planul la capăt”

Laura Giurcanu a dezvăluit ce va face cu banii câștigați la Survivor România. Fosta concurentă a vorbit și despre experiența trăită în cadrul competiției, despre tot ce nu s-a văzut pe micul ecran și despre relația sa cu colegii.

03 mai 2022, 13:44
Ce are de gând să facă Laura Giurcanu cu banii câștigați la Survivor România: „Anul acesta îmi duc planul la capăt”

Laura Giurcanu a mărturisit, în cadrul unui interviu acordat pentru Viva, că, după ce a ieșit din competiție, a început să se uite la înregistrările emisiunii „Survivor” ca să trăiască experiența și în calitate de spectator.

„M-am uitat la câteva momente din emisiune, nu am apucat să văd tot, însă pot spune clar că e un super show, este intens și interesant. E un sentiment straniu să fi trăit acele experiențe într-un fel, iar apoi să le văd relatate prin ochii oamenilor alături de care eram”, a dezvăluit Laura Giurcanu.

Vloggerița a mărturisit că nu ar schimba absolut nimic din tot ce s-a întâmplat în cadrul competiției. „Starea mea este foarte bună, sunt recunoscătoare pentru experiență și pentru trăiri. Nu am niciun regret vizavi de timpul meu acolo, iar toate lucrurile s-au întâmplat exact așa cum erau menite, natural”, a continuat ea.

Au fost multe momente trăite la Survivor care nu s-au difuzat pe tv, a mărturisit Laura, care a dezvăluit și cum s-a înțeles cu colegii. La „Survivor au fost și multe momente frumoase, haioase și relaxante. În timpul liber pe insulă, ne odihneam în hamac, priveam des marea și povesteam cu colegii, în unele seri ne jucam tot felul de jocuri pe care le știa CRBL și făceam plimbări în junglă după cocos. Relațiile dintre noi, în mare parte din timp, erau OK, însă la jocuri, uneori, deveneau mai tensionate, toți dorindu-ne victoria. Zilele de joc erau grele, pentru că se întâmplau într-o căldură arzătoare și devenea cu atât mai greu să lupți și să alergi, iar apoi să îți și încurajezi colegii, când nu prea mai aveai oricum resurse de energie”, a declarat ea pentru Viva.

Ce va face Laura Giurcanu cu banii câștigați la Survivor România

„Am un plan și anul ăsta am să-l duc la capăt, îndeplinindu-mi această dorință foarte profundă. Îmi doresc să îmi iau primul apartament și să-mi construiesc acel acasă”, a dezvăluit ea.

Întrebată care sunt cele mai importante lecții pe care le-a învățat la Survivor și cum se percepe pe ea însăși după această experiență, Laura Giurcanu a spus: „În primul rând, sunt foarte recunoscătoare pentru viața mea, fix așa cum este, chiar și pentru momentele care vin cu provocări. Am înțeles că sunt adaptabilă și curioasă, iar noua perspectivă cu totul asupra vieții este plină de bucurie și energie bună”.

Citește și Laura Giurcanu şi Andreea Tonciu s-au „ciufulit”. Cuvinte grele de ambele părţi: „Tonciu a avut mai multe apariții în emisiune decât intrări pe traseu”

Citește și Survivor 2022. Concurenții emisiunii nu știu de războiul Ucraina-Rusia. Laura Giurcanu a făcut anunțul