Survivor 2022. Concurenții emisiunii nu știu de războiul Ucraina-Rusia. Laura Giurcanu a făcut anunțul

Laura Giurcanu a venit cu o dezvăluire incredibilă după ce a fost eliminată din concurs. Frumoasa blondină spune că toți concurenții care sunt în competiție nu știu de existența războiului dintre Ucraina și Rusia.

08 apr. 2022, 13:23
Survivor 2022. Concurenții emisiunii nu știu de războiul Ucraina-Rusia. Laura Giurcanu a făcut anunțul

Survivor 2022. Aceasta a explicat modul în care s-a simțit după ce a terminat competiția și cât de ciudat i s-a părut să afle o astfel de veste după ce a trăit în sălbăticie.

Survivor 2022. Concurenții emisiunii nu știu de războiul Ucraina-Rusia. Laura Giurcanu a făcut anunțul

”Concurenții de la Survivor nu știu de războiul din Ucraina. Este cel mai ciudat lucru pe care l-am trăit vreodată, să aflu ceva de genul acesta după atât de mult timp”, a spus ea.

Competiția s-a încheiat săptămâna aceasta pentru Laura Giurcanu, după ce Războinicii au reușit să obțină o nouă victorie în fața Faimoșilor.

”Sunt puțin în șoc! Dacă am un cuvânt pentru toată experiența asta este recunoștință, m-a făcut să văd viața altfel. A fost foarte intens tot ce s-a întâmplat, a fost experiența vieții mele. Oamenii sunt minunați, mă bucur din inimă că i-am cunoscut. Plec cu un bagaj emoțional, cu o grămadă de lecții. Survivor este cea mai mare lecție și dacă aș pune un cuvânt lângă ea, este recunoștință. Mulțumesc tuturor și universului că m-a adus aici să trăiesc experiența”.

„Şi asa se incheie cea mai intensa experienta a vietii mele care are la baza cuvantul -recunostinta- pentru existenta, pentru viata mea care pare un vis acum, pentru oameni, prieteni, familie, mancare, libertate. Recunoscatoare pentru apusuri si cocos, discutii si idei, experiente si situatii. am invatat rabdarea, am inteles singuratatea, mi-am pastrat credinta, am redefinit ideea de dor si dorinte.

Sincer, se simte ca un univers paralel, aveam zile in care imi doream sa ma duc cu gandul acasa si nu reuseam, totul fiind foarte intens in prezent, iar cand dorul venea, ma bucuram la maxim de el si-l lasam sa-mi umple sufletul. Partea mea favorita a fost conectarea cu natura, am umblat zile la rand desculta prin jungla, am facut nenumarate bai in mare si am privit soarele zilnic cum pleaca spunandu-i „multumesc si pentru azi”.

Am dormit in ploi care se simteau interminabile si mi-am spus simplu „accepta”, iar in afara zonei de confort am gasit tot ce nu stiam ca trebuie sa gasesc.

N-am fost eu cea mai sportiva, dar m-am jucat frumos si am fost fericita, am castigat cu si pentru echipa mea, am ras si am plans impreuna si am dat tot ce-am avut, de fiecare data. O sa-mi lipseasca jocurile, natura, aerul, soarele fierbinte, zgomotul valurilor noaptea, insectele si soparlicile iubitele, zumzetul junglei, drumul cu barca catre joc si vantul cald, cocosul, povestile, oamenii, fericirea victoriilor, lectiile infrangerilor, cana ce-mi era oglinda, viata pe insula. Totul real, totul intens, totul frumos.

Multumesc @survivorromania! Oficial, I really am a survivor 🥥 ps: love my new look 🌊🤞🏽 cake, here I come!„, a mai spus ea pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Faimoşii fac eliminări la Survivor România 4 aprilie 2022. Laura Giurcanu, TJ Miles și CRBL vor fi propuși pentru eliminare