Ce are Gigi Becali în curtea din spatele casei din Pipera. Dumitru Dragomir a rămas şocat: „Este o nebunie!”

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, a rămas în relaţii excelente cu Gigi Becali, de la care deseori cumpără terenuri pe care ridică ansambluri rezidenţiale. Acum, cel suptanumit "Corleone", a rămas şocat de ce a găsit în curtea latifundiarului din Pipera.

28 iul. 2022, 13:05
Ce are Gigi Becali în curtea din spatele casei din Pipera. Dumitru Dragomir a rămas şocat: „Este o nebunie!”
Ce are Gigi Becali în curtea din spatele casei din Pipera

Ce are Gigi Becali în curtea din spatele casei din Pipera. Patronul celor de la FCSB n-a ascuns niciodată că are o pasiune care îl relaxează, şi anume creşterea animalelor. pe lânga celebra stână de oi, Gigi Becali şi-a construit o adevărată grădină zoologică!

Cât bacşiş i-a dat Gigi Becali unui livrator de mâncare. „Am primit cel mai mare tips din viața mea!”

Dumitru Dragomir a dezvăluit că a rămas şocat după ce a descoperit ce animale are Gigi Becali în curte. „Gigi Becali a îmbătrânit datorită fotbalului. El duce o viaţă monahală. Eu îl cunosc. Am fost la el acasă acum câtva timp, am văzut ce animale, ce căprioare, ce iepuri, ce de-astea are în curte. Este o nebunie! Dacă te duci la el, zici că eşti la grădina zoologică. Are grijă el de ele. S-a transformat formidabil. Eu îl cunosc de 35 de ani. E o transformare fenomenală. Să ştiţi că şi credinţa asta, mai ales dacă ai şi succes cu ea, te ajută”, a declarat Dumitru Dragomir la Orange Sport.

Cât costă cazarea la hotelul de la mare al lui Gigi Becali. Pentru o noapte trebuie să achiţi cât un salariu şi jumătate!

Gigi Becali are în jur de 10 de oi, pe care le ţine pe un teren care îi aparţine, aflat în vecinătatea caselor. „Eu beau numai lapte de oaie şi de capră. Mănânc numai grătar de miel, cotlete de miel şi numai forţă am. În plus, am şi o grădină cu legume şi pomi fructiferi. Până la urmă tot la pământ ajungi. Mâncăm electronice, computere? Nu, tot pământ ajungi. Nu cultivi, nu mănânci. Eu, când sunt supărat, mă retrag între oile mele şi mă liniştesc”, spunea acum ceva vreme Gigi Becali.