Ce au discutat Mirel Rădoi şi Gigi Becali la întâlnirea cu Mihai Stoica

Gigi Becali şi Mirel Rădoi au profitat de întâlnirea cu Mihai Stoica şi s-au consultat asupra viitorului Stelei. Fostul manager a primit trei zile de permisie din partea conducerii penitenciarului Jilava, acolo unde este încarcerat după ce a fost găsit vinovat în ”Dosarul Transferurilor”.

01 aug. 2015, 12:03
Ce au discutat Mirel Rădoi şi Gigi Becali la întâlnirea cu Mihai Stoica

Steaua are un început greoi de sezon, cu doar două succese în şapte meciuri oficiale şi cu un mare semn de întrebare faţă de calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, după 1-1 cu Partizan. Aici va fi însă şi cheia viitorului Stelei. Gigi Becali este dispus să întărească echipa numai dacă Rădoi va obţine calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor.

Meme Stoica, întâlnire de taină cu Gigi Becali şi Mirel Rădoi. Imagini de la întâlnirea secretă VIDEO

Gigi Becali anunţase că va decide dacă va mai face sau nu transferuri după prima manşă cu Partizan, dar rezultatul de la Bucureşti i-a amânat planurile cu o săptămână. Patronul Stelei se aştepta la un rezultat bun pe Arena Naţională, care să rezolve în mare parte calificarea în play-off. Acesta n-a venit şi Becali nu este dispus să mai investească dacă Rădoi nu va continua drumul către milioanele din Liga Campionilor.

Szukala şi Sânmărtean, primele ţinte. Plus Keşeru

Un rezultat favorabil la Belgrad ar echivala şi cu consolidarea lotului. În curtea campioanei ar putea reveni trei oameni foarte importanţi pentru prima parte a sezonului trecut şi după care steliştii au suferit când au plecat în iarnă. Szukala şi Sânmărtean nu mai sunt doriţi la Al Ittihad, în vreme ce Keşeru nu s-a adaptat la Al Gharafa şi vrea să se întoarcă în fotbalul european. Steaua va intensifica negocierile cu cei trei după meciul cu Partizan, însă va renunţa cel puţin la Keşeru şi Sânmărtean, dacă nu se califică mai departe.

Mai multe detalii pe prosport.ro