Ce au făcut o mamă și un tată, ca să-i dea o lecție fiului lor, care nu a vrut să-i invite la nuntă. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva

Un tânăr care nu şi-a invitat părinţii la propria nuntă, pentru a nu-l face de râs, a avut parte de o lecţie neaşteptată. Gestul mamei şi al tatălui său l-au lăsat fără cuvinte.

04 iul. 2022, 10:44
Ce au făcut o mamă și un tată, ca să-i dea o lecție fiului lor, care nu a vrut să-i invite la nuntă. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva

Ce au făcut o mamă și un tată, ca să-i dea o lecție fiului lor, care nu a vrut să-i invite la nuntă. Părinţii tânărului au avut parte de o surpriză neplăcută, chiar cu câteva zile înainte de nunta băiatului lor.

Ce au făcut o mamă și un tată, ca să-i dea o lecție fiului lor, care nu a vrut să-i invite la nuntă. Gestul pe care mulţi l-ar critica

Citeşte şi Suma impresionantă strânsă de fiul lui Nuţu Cămătaru din „darul” de la nunta cu 600 de invitaţi

Tată băiatului care urma să se căsătorească cu aleasa inimii sale a povestit pe o plastformă de socializare că el şi soţia sa nu au fost invitaţi la nunta propriului lor fiu. Supăraţi de gestul neaşteptat al băiatului lor, părinţii au decis să-i dea o lecţie pe care să nu o uite prea uşor.

„Eram cu familia mea și cu familia viitoarei sale soții și ne pregăteam să facem toți un grătar atunci când, deodată, soția și fiica mea au plecat supărate spre casă. Acesta a fost momentul în care a ieșit la iveală faptul că fiul și soția acestuia, alături de familia miresei, nu vor ca noi, părinții mirelui, să participăm la nuntă.

Ni s-a spus că nu suntem oameni buni. M-am schimbat la față, l-am chemat pe fiul meu și i-am cerut explicații. Mi-a spus că familia miresei consideră că nu suntem îndeajuns de buni și că o să stricăm nunta și o să ne facem cuscrii de râs, așa că au decis să nu ne invite la eveniment.

Am lăsat totuși să treacă o săptămână ca să mă calmez și am luat apoi o decizie. În urmă cu ceva timp i-am cumpărat fiului meu o locuință, în care să stea pe perioada facultății. Noi i-am plătit taxele și impozitele, dar și reparațiile necesare, el nu ne-a plătit chirie și singura lui grijă au fost facturile. Apoi, într-o zi, am mers să discut cu el și am descoperit că nu doar viitoarea mireasă, ci și toată familia ei se mutase în casa cumpărată de mine pentru fiul meu.

Când au dat cu ochii de mine m-au și întrebat ce caut acolo și mi-au zis să plec. M-am enervat cumplit și i-am anunțat că au 30 de zile la dispoziție ca să se mute, fiindcă vând locuința. Au fost anunțați să își caute toți un alt loc în care să stea, din moment ce nu sunt suficient de bun ca să merg la nunta fiului meu, pentru care am făcut atâtea”, a povestit tatăl tânărului pe Reddit, potrivit mirror.co.uk.

Povestea părinţilor care nu au fost invitaţi la nunta propriului fiu a devenit virală pe internet. Oamenii din întreaga lume au criticat atitudinea fiului şi a socrilor sai şi i-au dat dreptate tatălui supărat.

Citeşte şi Apariţie de senzaţie la nunta fiului lui Nuţu Cămătaru: interlopul s-a fotografiat cu Tzancă Uraganu şi unul dintre cei mai mari antrenori români VIDEO