Ce au pățit Eliza și Cosmin Natanticu în vacanță: „Ne-am enervat, am avut o lacrimă în colțul ochiului”

Ce au pățit Eliza și Cosmin Natanticu în vacanță. Cei doi formează un cuplu de 13 ani, iar în urmă cu patru ani au devenit soț și soție. Formează un cuplu apreciat de internauți, mai ales pentru simțul umorului extrem de dezvoltat pe care îl au. Recent, au povestit prin ce peripeții au trecut.

12 iul. 2023, 23:14
Ce au pățit Eliza și Cosmin Natanticu în vacanță: „Ne-am enervat, am avut o lacrimă în colțul ochiului”
Ce au pățit Eliza și Cosmin Natanticu în vacanță

Ce au pățit Eliza și Cosmin Natanticu în vacanță. Cântăreața a vorbit despre vacanțele în care a mers împreună cu soțul ei, mărturisind că numărul lor este unul destul de mare, iar ultima perioadă și-au petrecut-o mai mult relaxându-se.

Citește și: Eliza Natanticu a ajuns la spital chiar înainte de nuntă. Ce a pățit blondina: „Mi-au făcut perfuzii”

Ce au pățit Eliza și Cosmin Natanticu în vacanță

Eliza a făcut câteva dezvăluiri despre relația ei, spunând că amandoi sunt foarte aerieni, lucru care i-a costat mult. Aflați în Bali, cei doi soți au trecut prin momente de panică atunci când și-au dat seama că au pierdut avionul, tocmai din cauza faptului că sunt foarte zăpăciți și nu și-au dat seama care era ora exactă la care aveau zborul programat.

Am cântări prin București și prin țară, în vacanțe am tot fost în Caraibe, în Cannes, tot anul am mers în vacanțe până acum. Am zis că este timpul să și muncim.(…) Am avut peripeții în vacanțe, am pierdut avioane constant. Amândoi întârziem. Am pierdut împreună avionul în Bali. Aveam avionul la 12 noaptea și nu știam dacă avem la 12 noaptea sau dimineața. Noi suntem zăpăciți, nu ai ce să ne faci.

Ne-am enervat, am avut o lacrimă în colțul ochiului că a costat mult biletul. Când m-am întors în București, am avut cântare, iar biletul de avion a costat fix cât a fost cântarea mea”, a declarat Eliza Natanticu pentru Impact.ro.