Eliza Natanticu vorbește despre căsnicie și problemele din viața de familie: „Noi nu suntem doi oameni normali”

Eliza Natanticu a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei, chiar dacă de obicei este destul de discretă din punctul ăsta de vedere.

31 oct. 2022, 17:45

Cosmin și Eliza Natanticu formează un cuplu de invidiat, cei doi având un mariaj bine sudat pe încredere și siguranță. Actrița are o carieră de succes, iar dincolo de lumina reflectoarelor alege să fie discretă, dar în ciuda acestui lucru, a ales să vorbească despre căsnicia ei.

Eliza Natanticu, care este împreună de câțiva ani cu cel care i-a cucerit inima, a dat detalii inedite din relația ei, spunând că este una atipică, dar foarte frumoasă și pare foarte împlinită din toate punctele de vedere.

Citește și: Eliza Natanticu, declaraţii despre sarcină: „Cred că o să fiu o mamă panicoasă”. Cum a fost cerută de soţie

,,Noi nu suntem un cuplu normal, asta este evident. Noi nu suntem doi oameni normali, dar avem și noi frumusețea noastră și de ce să nu ne facem glume de genul ăsta. Noi avem un simț al umorului mai dezvoltat și nu ne supărăm, adică nu o luăm personal și atunci mi se par foarte funny.

Eu îl iubesc pe soțul meu, dar astea sunt glumele noastre. Faptul că mă simt iubită, faptul că sunt liniștită, faptul că avem o relație foarte frumoasă, chestia asta pe mine mă hrănește fantastic. Mă bucur foarte tare de relația noastră și să dea Dumnezeu să rămânem așa în continuare”, a declarat frumoasa actriță, pentru bzi.ro.

După spusele acesteia, ne dăm seama că Eliza Natanticu reușește să îmbine armonios viața de familie cu profesia și este cât se poate de fericită alături de soțul ei. Aceștia nu au copii, dar își doresc să facă acest pas în viitor.

Citește și: Dana Budeanu ridiculizează informaţiile conform cărora Elon Musk se află în România: „Pleacă mâine, să nu prindă bară la bară la Comarnic”