Ce au ridicat anchetatorii din casa lui Emi Pian. Avocata familiei Duduianu face dezvăluiri despre percheziţii

Moartea lui Emi Pian a readus clanul Duduianu în atenţia autorităţilor. După înmormântarea fostului lider al clanului, mascaţii şi procurorii au descins la mai multe imobile aparţinând familiei Duduianu. Între acestea se află şi casa lui Emi Pian. Avocata familiei a dezvăluit ce s-a întâmplat în casa lui Emi Pian la percheziţii. 

RomaniaTV.net
14 aug. 2020, 10:36
Ce au ridicat anchetatorii din casa lui Emi Pian. Avocata familiei Duduianu face dezvăluiri despre percheziţii

Avocata familiei lui Emi Pian, Violeta Podolianu, susține că procurorii abuză de poziția pe care o au pentru a controla casa lui Emi Pian în scopuri total diferite față de cele declarate oficial, potrivit Kanal D.

„Este nedrept ceea ce se petrece în casa victimei”, a declarat avocata clanului Duduianu.

Citeşte şi: STENOGRAME. Şefii clanului Duduianu, interceptaţi într-o benzinărie înainte de uciderea lui Emi Pian. „Va ieşi război”

Femeia a mai precizat că nu au găsit hainele lui Florin Mototolea, alias Emi Pian, din seara crimei, însă procurorii au ridicat un cuțit. Conform, Violetei Podolianu orice om are așa ceva în gospodăria sa.

Citeşte şi: Acuzaţii de sabotaj după descinderile la clanul Duduienilor. Mascaţii au intrat iniţial în casa unui coleg de la trupele speciale

Avocata familiei Duduianu acuză autoritățile de inegalități față de familia pe care o reprezintă în instanță, în special după ce liderul acesteia a fost omorât. Aceasta insistă că Pian nu era un om agresiv și nu a deranjat pe nimeni niciodată.

„Cu toate acestea, dacă procurorii au demarat această acțiune, trebuie să se supună controalelor”, afirmă Violeta Podolianu.

Ciprian și Grațian Pian, fraţii liderului clanului Duduianu ucis săptămâna trecută, au fost arestaţi pentru 30 de zile sub acuzaţia de tentativă de omor. Alături de Graţian şi Ciprian Duduianu a fost arestat şi un văr al acestora. Cei trei sunt acuzaţi că au încercat să-l ucidă pe Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu şi principalul suspect pentru uciderea liderului clanului Duduianu, Emi Pian.