Ce au scris englezii după ce Emma Răducanu şi-a vizitat bunica din Bucureşti. „A mers să se recupereze în blocul gri din epoca comunistă a României. Apartament modest, de 70.000 de lire”

Emma Răducanu, 20 de ani, este în continuare în refacere din cauza intervențiilor chirurgicale suferite la ambele mâini în primăvară, dar și-a găsit timp și pentru o vizită în România, pentru a-și vedea bunica din Bucureşti.

11 iul. 2023, 11:41
Ce au scris englezii după ce Emma Răducanu şi-a vizitat bunica din Bucureşti. „A mers să se recupereze în blocul gri din epoca comunistă a României. Apartament modest, de 70.000 de lire”
Ce au scris englezii după ce Emma Răducanu şi-a vizitat bunica din Bucureşti. "A mers să se recupereze în blocul gri din epoca comunistă a României. Apartament modest, de 70.000 de lire"

Ce au scris englezii după ce Emma Răducanu şi-a vizitat bunica din Bucureşti. Daily Mail dezvăluie că jucătoarea britanică a zburat recent la București pentru a-și vedea bunica, practic singura legătură pe care campioana de la US Open 2021 o mai are cu România.

„Accidentată, Emma Răducanu a zburat în România pentru a se recupera după operație în modestul apartament de 70.000 de lire sterline al bunicii ei, care datează de pe vremea comuniștilor și e situat la marginea Bucureștiului. Campioana de la US Open era disperată să o vadă pe bunica ei, Niculina Răducanu”, scrie publicaţia britanică.

Citeşte şi: Lovitură devastatoare pentru Simona Halep. Cât de mare este suspendarea pentru dopaj: „E un dosar cu condiţii excepționale” 

„E una dintre cele mai mari sportive din lume, cu acces la cele mai bune utilități medicale pe care le poate plăti. Dar, după ce a suferit mai multe intervenții chirurgicale, și-a dorit să se recupereze în apartamentul bunicii ei, într-un bloc gri din epoca comunistă a României. Campioana de la US Open fusese disperată s-o vadă pe Niculina Răducanu, pe care ea o numește mamaia, termen afectuos românesc pentru bunica, după operația suferită la mâna dreaptă la jumătatea lunii mai”, mai scriu cei de la Daily Mail.

„A venit doar să mă vadă pe mine, nu a vrut să vorbească cu nimeni altcineva. Nu a vrut nici măcar să-și viziteze vreunul dintre prietenii ei de aici. Era nerăbdătoare să mă vadă pentru că și eu tocmai m-am operat la ochi”, a spus Niculina Răducanu, care a dezvăluit că a gătit supă de legume alături de nepoata sa, au mers împreună la cumpărături, dar și la mormântul lui Constantin Răducanu, bunicul sportivei: „Când a venit, i s-a pus brațul într-o atelă, pentru că nu avea voie să-l miște. Nu am avut ocazia să facem prea multe lucruri, dar a vrut să viziteze mormântul bunicului ei și am făcut asta”.

Citeşte şi: Suma imensă plătită de Ion Ţiriac pentru apartamentul din Miami al fiicei sale. Ioana Natalia s-a mutat în SUA în 2018 FOTO

„Am reușit să-i fac niște mâncare pe care și-o dorea. A spus că vrea să mănânce ciorbă românească de legume. Am fost la mall, am luat niște alimente pe care le dorea pentru dieta ei specială”, a mai spus Niculina Răducanu.