Suma imensă plătită de Ion Ţiriac pentru apartamentul din Miami al fiicei sale. Ioana Natalia s-a mutat în SUA în 2018 FOTO

Ion Ţiriac i-a făcut un cadou de milioane fiicei sale în vârstă de 25 de ani. Ioana Natalia estestabilită de cinci ani la Miami, acolo unde unde a absolvit Facultatea de Economie.

10 iul. 2023, 12:28

Suma imensă plătită de Ion Ţiriac pentru apartamentul din Miami al fiicei sale. Miliardarul român, a cărui avere este de peste două miliarde de de dolari, nu s-a uitat la bani atunci când a fost cazul să-i ofere fiicei sale condiţii de lux. Locuinţa din Miami l-a costat pe Ion Ţiriac puţin peste două milioane de dolari şi se află într-un complex rezidenţial, chiar pe malul Oceanului Atlantic.

Citeşte şi: Ion Țiriac şi-a făcut testamentul. Surpriză uriaşă: moştenitorii de care nu ştia nimeni, cum se va împărți averea de peste două miliarde de dolari

De altfel, fiica fostului jucător de tenis a mai primit cadou deosebit, din partea familiei, o mașină de colecție! De Crăciun, Ioana Ţiriac a aflat de la fratele ei că a primit o „bijuterie” de cinci stele. Este vorba de un Mercedes AMG GT Black Series care atinge o viteză maximă de 325 km/h și al cărui preț se ridică la 350.000 de euro. Numai 275 de astfel de mașini vor fi scoase la vânzare, una dintre acestea ajungând deja în colecția lui Ion Țiriac.

Ioana Ţiriac a studiat jurnalismul și a avut în gestiune un magazin de haine de lux deschis de Sophie Ayad, mama ei și marea iubire a lui Țiriac. Femeia cu origini egiptene i-a mai dăruit un copil fostului jucător de tenis, pe Karim Mihai Ţiriac. Miliardarul român mai are un copil, pe Ion Alexandru Ţiriac, cu Mikette von Issenberg.

Citeşte şi: Ioana Țiriac face furori pe Instagram! Iată care e pasiune ascunsă a unicei fiicei a miliardarului român

Sophie Ayad și Ion Țiriac s-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când miliardarul avea mai multe afaceri în Germania. Cei doi au fost într-o relaţie timp de nouă ani.