Ce avere a lăsat Gabi Luncă în urma sa şi cine o moşteneşte. Ce afaceri avea marea doamnă a muzicii lăutărești

Gabi Luncă a murit, pe 2 aprilie, din cauza Covid-19 şi a lăsat în urma sa o avere impresionantă, dar și o afacere de care se va ocupa în continuare fiul ei, Emanuel Onoriu.

08 apr. 2021, 10:22
Ce avere a lăsat Gabi Luncă în urma sa şi cine o moşteneşte. Ce afaceri avea marea doamnă a muzicii lăutărești

Ce avere a lăsat Gabi Luncă în urma sa şi cine o moşteneşte. Gabi Luncă, una dintre cele mai apreciate cântărețe ale muzicii lăutărești din România, a fost condusă, marţi, pe ultimul drum, după ce la finalul săptămânii trecute a decedat în spital, pierzând astfel lupta cu Covid-19. Familia a sperat ca va putea să-și ia rămas bun de la mama lor așa cum e creștinește, iar acest lucru s-a întâmplat, deoarece în urma autopsiei marea artistă nu mai era infectată cu coronavirus la momentul decesului.

Ce avere a lăsat Gabi Luncă în urma sa şi cine o moşteneşte

Gabi Luncă a lăsat în urmă cu avere uriașă, dar și o afacere de care se va ocupa în continuare fiul ei, Emanuel Onoriu. Vedeta a mărturisit în urmă cu mai mult timp într-un interviu că a avut o casă imensă pe care a vândut-o și din care a făcut bani frumoși. După ce s-a retras din muzică, marea doamnă a muzicii lăutărești a intrat în domeniul imobiliar alături de familia sa. Ea a cumpărat mai multe terenuri în București, iar în urma vânzării unui bloc a câștigat venituri în valoare de un milion de euro, scrie SpyNews.

De la cine s-ar fi infectat Gabi Luncă cu coronavirus. Fiica ei a dezvăluit totul: „Nu a realizat când a luat boala”

Acum cel care va duce afacerea mai departe este băiatul ei, care a lipsit din păcate de la înmormântarea artistei. Bărbatul se află izolat, fiind infectat cu noul coronavirus. Din acest motiv el nu s-a putut prezenta la slujba de înmormântare, iar artistă a fost plânsă la căpătâi doar de fiicele ei.