Ce avere ar urma să împartă Andra şi Cătălin Măruţă la divorţ. Sunt împreună de 20 de ani şi au doi copii

Andra şi Cătălin Măruţă formează unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea showbiz-ului românesc, cei doi fiind împreună de aproape două decenii, timp în care au adunat şi o avere considerabilă.

24 iul. 2023, 08:41
Ce avere ar urma să împartă Andra şi Cătălin Măruţă la divorţ. Sunt împreună de 20 de ani şi au doi copii
Ce avere ar urma să împartă Andra şi Cătălin Măruţă la divorţ. Sunt împreună de 20 de ani şi au doi copii

Ce avere ar urma să împartă Andra şi Cătălin Măruţă la divorţ. Cei doi sunt împreună de aproape două decenii, având împreună doi copii, David, în vârstă de 11 ani și Eva, în vârstă de 8 ani. Cuplul are o avere considerabilă, Andra fiind una dintre cele mai în vogă artiste, dar şi jurată la Românii au talent, iar Cătălin Măruţă este unul dintre cei mai bine plătiţi prezentatori TV. Cei doi au investit împreună în patru companii, înregistrând în anul 2022 o cifră de afaceri netă de 15,6 milioane de lei.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, noi acuzaţii penale la adresa lui Reghecampf. Scenariul pus la cale de antrenor: „A vrut un final teribil!”

Una dintre firme se ocupă cu înregistrările auto și activități de editare muzicală și este deținută în proporție egală de ambii soți. O alta, care îl are ca asociat majoritar pe Cătălin Măruță cu 80% din acțiuni, iar Andra deține 20%, oferă servicii artistice pentru diverse clienți. A treia firmă prezintă o distribuție similară, Cătălin Măruţă deținând 90% din acțiuni și Andra 10%, și se ocupă de producție video/cinematografică și de programe de televiziune. Ultima firmă, 80% deținută de Andra și 20% de Cătălin Măruță, oferă servicii de interpretare artistică. În plus, în anul 2023, cei doi soți au mai înființat alte trei noi companii, scrie Cancan.

Citeşte şi: Ramona Gabor a dezvăluit din ce câştigă bani în Dubai. „Mi-am construit viaţa de adult”

Andra şi Cătălin Măruţă s-au întâlnit în cadrul emisiunii „Tonomatul DP2”. La acea vreme, Andra avea doar 19 ani. „Ne-am văzut pentru prima dată la el în emisiune. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales că avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, am început să îl privesc cu alți ochi”, a spus Andra.