Drama care a făcut-o pe Andreea Antonescu să se împace cu Andreea Bălan: „Mușcam din pereți”

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au format una dintre trupele-reper ale muzicii românești, de la începutul anilor '2000. La un moment dat, trupa s-a rupt, iar fiecare cântăreață și-a construit o carieră solo. Mai mult, între cele două „Andre" au existat și anumite neînțelegeri.

25 mart. 2023, 09:14

În ciuda tensiunilor acumulate, Andreea Antonescu și Andreea Bălan au decis să se împace. Acest lucru s-a întâmplat într-un „moment-cheie”.

Andreea Antonescu a dezvăluit că atunci când Andreea Bălan era să-și piardă viața la nașterea fiicei, a fost momentul de cotitură când cele două au uitat de certuri și au luat decizia de a reuni trupa care a făcut senzație printre tinerii din perioada anilor ’90-‘2000.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan erau certate de câțiva ani, atunci când blondina era să-și piardă viața la nașterea fetiței sale. Speriată, Andreea Antonescu a mers imediat la spital, îngrijorată. Acela a fost momentul în care ambele au lăsat în urmă orice neînțelegere și au decis să nu numai să își reînvie prietenia, ci și să reunească trupa.

„Cine a revenit cu ideea de a face Andre? Mă întorsesem în țară și am aflat că Andreea urmează să nască. Am aflat și de nefericitul moment, cum că era să-și piardă viața în urma nașterii. Nu am stat pe gânduri, deși noi nu mai vorbisem de ani de zile, m-am dus la ea la spital. Era internată la terapie intensivă.

Noi nu mai vorbisem de câțiva ani și am senzația că eram și certate, că de asta nu vorbisem, dar nu mai știu motivul. A fost pentru prima oară în viața mea când dincolo de orgoliu aș fi putut pierde un om foarte important, care n-ar fi avut habar cât de mult înseamnă pentru mine. Exact ca povestea cu tatăl meu”, a mărturisit Andreea Antonescu, în podcastul lui Radu Țibulcă.

 

Momentele grele prin care au trecut Andreea Antonescu și Andreea Bălan

 

Andreea Antonescu a oferit detalii mai puțin cunoscute despre prietenia cu Andreea Bălan. Vedeta a mărturisit că de fiecare dată când au trecut prin momente dificile, și-au fost alături.

„Eu am ținut legătura cu Andreea, atunci când nouă ne-a fost greu. De fiecare dată când ne era bine, noi nu țineam legătura. Dar dacă treceam prin momente grele, eu sau ea, cealalată era prima persoană care era contactată.

Legătura asta dintre noi două la greu a fost dintotdeauna. Eu și Andreea nu suntem persoane care să stea toată ziua la cafea, dar când ne-a fost greu, acolo am fost. Până la 3-4 dimineata. Cu nopți planse, cu suflet distrus, cu mușcat din pereți, întins pe jos pe gresie”, a mai adăugat Andreea Antonescu.