Ce avere are de fapt Marius Şumudică. Antrenorul s-a aranjat pe viaţă după banii primiţi de la ultimele trei echipe

Se pare că Marius Şumudică şi-a găsit locul chiar în Turcia. Acesta s-a întors să semneze cu Rizespor, iar la plecarea din ţară a mărturisit că ultimele sale aventuri peste hotare i-au oferit linişte financiară pentru restul carierei.

26 ian. 2021, 08:37
Ce avere are de fapt Marius Şumudică. Antrenorul s-a aranjat pe viaţă după banii primiţi de la ultimele trei echipe

Ce avere are de fapt Marius Şumudică. Puţini ştiu însă că Marius Şumudică este un împătimit al jocurilor de noroc şi din această cauză a pierdut sume fabuloase chiar din timpul în care era jucător.

Ce avere are de fapt Marius Şumudică. Patima care l-a lăsat pe antrenor fără bani în buzunar

În urmă cu cinci ani, pe când antrena Astra Giurgiu, fostul rapidist a şi fost suspendat 6 luni şi amendat cu 100.000 de lei de Comisia de Disciplină a FRF. Motivul? A fost prins jucând la pariuri! Din fericire pentru Şumudică, după acest scandal colosal la vremea respectivă, el s-a şi „vindecat“ definitiv de această „boală“. Iar ulterior, a avut puterea de a recunoaşte că a avut de suferit enorm din cauza unui stil de viaţă periculos.

„Acum 12 ani, o luasem razna, aveam mari probleme cu cazinourile, cu jocurile de noroc, asta e o boală. Aveam nevoie de ajutor şi credinţa m-a ajutat. M-a ajutat duhovenicul meu de la Bistriţa, el m-a luat, practic, de ciuf şi am reuşit să scap de această boală.

De altlfel, într-unul dintre episoadele tumultoase, Marius Şumudică a pierdut 15.000 de euro  într-un cazinou din Ungaria, într-o singură noapte, pe când juca la Debrecen.

După ce m-am lăsat, m-am dus la toate cazinourile şi i-am pus să mă treacă pe , pe lista persoanelor care n-au dreptul să intre în cazinoul respectiv. Soţia mea m-a ajutat foarte mult. Mă duceam acasă şi nu puteam să mă uit în ochii copilului meu. Am pierdut foarte mulţi bani…“, a povestit Şumudică, la un moment dat.

După această perioadă greu încercată, antrenorul spune că s-a redresat din punct de vedere financiar. De altlfel acesta a mărturisit că nu mai are nicio grijă din acest punct de vedere.

„Nu-mi lipseşte nimic, nici mie, nici copiilor mei de acum încolo. Cei trei ani din Turcia, plus anul din Arabia Saudită, mi-au dat o linişte financiară şi aş lucra oriunde, fiindcă iubesc fotbalul“, a spus fostul atacant. Potrivit informaţiilor din presa turcă, la Rizespor, Şumudică va câştiga un salariu apropiat de cel pe care l-a avut la precedenta sa echipă, Gaziantep, de 600.000 de euro pe sezon.

Iată cât a câştigat Şumudică la ultimele sale echipe, potrivit Adevărul:

– Gaziantep, 14 iunie 2019- 10 ianuarie 2021, 600.000

-Al-Shabab Riad ,14 iunie 2018-13 iunie 2019, 800.000

-Kayserispor, 3 iulie 2017-15 mai 2018, 400.000

Citeşte şi: Marius Şumudică a semnat cu Rizespor, locul 16 în Turcia