Ce avere are de fapt Oana Zăvoranu, cât a moştenit de la mama sa. Dezvăluiri făcute chiar de vedetă

Averea Oanei Zăvoranu a suscitat tot timpul un viu interes, cu atât mai jult după moartea mamei sale Mărioara, în urmă cu patru ani. 

18 ian. 2020, 14:18
Ce avere are de fapt Oana Zăvoranu, cât a moştenit de la mama sa. Dezvăluiri făcute chiar de vedetă

Oana Zăvoranu Zăvoranu a moştenit toată averea mamei sale, una consistentă, care a ajutat-o să înceapă o serie de afaceri pe cont propriu, respectiv o clinică de sănătate și lansarea propriului parfum.

Citeşte şi Oana Zăvoranu a răbufnit după ce paparazzii i-au surprins iubitul cu altă femeie

Într-o declaraţie la Agenţia VIP, Oana Zăvoranu a dezvăluit averea pe care a moştenir-o. „Pot să îți aduc actul cu banii pe care i-am scos eu într-o anumită zi de la o bancă, care au fost urmarea unui an și ceva de procese și a vreo 15 ani de bătălie cu mama. Și acea sumă în acte este 1.175.000 euro”, a spus Oana Zăvoranu.

Între timp, Oana Zăvoranu și-a îndreptat, din nou, atenția către actorie. Bruneta joacă rolul Divei, în serialul Sacrificiul, ce în curând va avea premiera sezonului doi.

Mărioara Zăvoranu a avut o viaţă de telenovelă. A fost căsătorită de două ori cu doi bărbaţi puternici cu care a acumulat şi o avere impresionantă. Ea a fost măritată prima oară cu Ioan Bănicioiu, tatăl natural al Oanei, pe care l-a cunoscut la mare. Alături de acesta a reuşit să strângă o sumă frumoasă de bani, de care nu s-a bucurat mult timp. Ioan Bănicioiu a făcut o evaziune fiscală, statul confiscându-i şi ultimul leu.