Ce avere are, de fapt, Gigi Becali! Abia acum s-a aflat: „Rețineți ce vă spun. Nu vorbesc prostii!”

Dumitru Dragomir a dezvăluit ce avere are Gigi Becali, finanțatorul FCSB, care a refuzat de curând o ofertă de zece milioane de euro pentru un jucător.

17 apr. 2021, 22:10
Ce avere are, de fapt, Gigi Becali! Abia acum s-a aflat: „Rețineți ce vă spun. Nu vorbesc prostii!”

Gigi Becali, în vârstă de 62 de ani, a spus recent că a primit o nouă ofertă pentru jucătorul Olimpiu Moruțan, fiind vorba de 10 milioane de euro. Finanțatorul FCSB ar fi refuzat-o.

În acest context, Dumitru Dragomis a spus că Gigi Becali nu este disperat să își vândă jucătorul și că știe ce avere uriașă are acesta.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, e bun prieten cu finanțatorul FCSB, și a dezvăluit că, în ciuda faptului că ne aflăm în pandemie de coronavirus și sunt vremuri dificile din punct de vedere financiar pentru majoritatea românilor, acest lucru nu îl afectează și pe Gigi Becali, care are o avere impresionată.

„Gigi Becali, ăsta, este un tip foarte deștept, dom’ne, care a reușit pe toate planurile. Rețineți ce vă spun, știu ce vorbesc. Chiar zilele trecute am fost la el la palat și am văzut cu ochii mei cum ajută lumea. Era coadă la el la intrare. Eu am văzut, cu ochii mei, cum i-a dat unui preot 2.000 de euro. Gigi este un om bun”, a declarat Dumitru Dragomir la PRoX, citat de Gândul.

„Gigi Becali are bani mulți, dom’ne. Păi… are un miliard. Un miliard de euro, rețineți ce vă spun. Nu vorbesc prostii”, a adăugat el.

Ce maşină şi-a luat Gigi Becali. Bijuteria cu care milionarul circulă pe străzile Capitalei 

Gigi Becali

a dat lovitura în pandemie, vânzându-l pe Dennis Man la Parma, în schimbul sumei de 13 milioane de euro. Patronul FCSB şi-a făcut un cadou din banii încasaţi de la italieni şi şi-a reînnoit parcul auto.

Unul dintre primele lucruri cumpărate din milioanele încasate de la italieni a fost o maşină, iar Becali nu s-a zgârcit la bani. Potrivit imaginilor publicate de Cancan, și-a achiziționat un Audi Q7 pentru care ar fi plătit 50.000 de euro.Totuşi, noua achiziţie a patronului de la FCSB costă mai puţin decât prcedentele, milionarul din Pipera conducând până de curând un Bentley Bentayga, achiționat în urmă cu doi ani, pe care plătit aproximativ 250.000 de euro.

Reperat cu noua maşină pe străzile Capitalei de reporterii Cancan, Becali a încălcat mai multe reguli de circulaţie, însă a avut noroc şi nu a fost prins de poliţie până la destinaţia sa finală, impresionantul palat din Aleea Alexandru, deşi a vorbit la telefon la volan şi a trecut linia continuă.

Maşina Augi Q7 a lui Gigi Becali: