Ce avere are Şerban Huidu. Din ce mai câştigă bani vedeta de la „Cronica cârcotaşilor”

Șerban Huidu lucrează de o viaţă în televiziune, însă are și alte surse de venit, afaceri din care face profit în afara orelor de program. Acesta a mărturisit că se gândește de mai multe ori înainte să facă o investiție.

29 oct. 2023, 20:14
Ce avere are Şerban Huidu. Din ce mai câştigă bani vedeta de la „Cronica cârcotaşilor”
Ce avere are Şerban Huidu. Din ce mai câştigă bani vedeta de la "Cronica cârcotaşilor"

Ce avere are Şerban Huidu. Realizatorul TV a dezvăluit că a investit o sumă importantă în locuințe pe care le-a dat spre închiriere. Acesta a precizat că nu se lasă convins de lumea criptomonedelor, ci preferă să meargă pe un domeniu clasic, mai ales că a absolvit Facultatea de Economie Generală din cadrul Academiei de Studii Economice din București.

„Mai am și alte surse de venit pe lângă cele din televiziune. Banii pe care i-am câștigat de-a lungul timpului i-am investit în ceva clasic, e complicat să te apuci ceva ce nu știi să faci. Și-atunci am făcut niște case care aduc niște chirii, asta e toată filozofia de business. Dar să nu uităm că am făcut ASE-ul, am un master în economie. E greu să mă convingi cu specule de-alde criptomonede, de-alde piața de capital. Cine spune că azi are un leu și mâine face doi greșește flagrant”, a declarat Şerban Huidu, conform ceor de la Unica.

Citeşte şi: Ce face Teo Trandafir după ce a fost dată afară de la Kanal D. Ce emisiune prezintă și unde

Șerban Huidu a explicat motivul pentru care a refuzat acea sumă cu șase zero-uri pentru a plecat de la Prima TV.

„Am rezistat şi atunci cum rezistăm şi acum. Atunci tatăl lui Mihai Găinuşă tocmai fusese porcăit în Jurnal Naţional, nu mai ştiu ce i-au zis. El e un om foarte, foarte simpatic, militar de carieră, care nu merita. Şi îmi aduc aminte de faţa lui Mişu de-atunci. A zis „ăştia, care şi-au bătut joc de tata, să-şi pună pofta în cui!”. Aş fi vrut să fiu o mică muscă, să-i văd când le-am spus „Nu”!, pentru că le-am spus la telefon”, a mai spus Şerban Huidu.