Ce face Teo Trandafir după ce a fost dată afară de la Kanal D. Ce emisiune prezintă și unde

Teo Trandafir n-a pierdut deloc timpul după ce a fost dată afară de la Kanal D! Vedeta, care are o experiență uriașă de entertainer în TV și radio, are de deja o nouă emisiune!

29 oct. 2023, 20:00
Ce face Teo Trandafir după ce a fost dată afară de la Kanal D. Ce emisiune prezintă și unde
Ce face Teo Trandafir după ce a fost dată afară de la Kanal D. Ce emisiune prezintă și unde

Ce face Teo Trandafir după ce a fost dată afară de la Kanal D. Vedeta prezintă emisiunea „Bară la Bară”, la Radio Impuls, alături de Mihai Hinda, de luni până vineri, de la 16:00 la 19:00. Cei doi se înțeleg bine și au mare încredere unul în celălalt.

„Depinde dacă este o zi de miercuri sau una de duminică. Zilele nu se repetă, ele se succed. Dar în principiu, indiferent de zi, eu mă trezesc la prima oră, îmi fac tabieturile și, într-o zi de lucru, mă îndrept spre redacție pentru a pregăti emisia „Bară la bară”. Mă simt acasă, pentru că Mihai Hinda are grijă de acest lucru cu orice preț. Suntem noi doi și atât. Avem încredere unul în celălalt, suntem din ce în ce mai confortabil unul cu celălalt și asta face farmecul emisiunii”, a declarat Teo Trandafir pentru Ciao!.

Citeşte şi: Ce dietă ține Teo Trandafir după ce a slăbit 60 de kilograme: „Îl practic fără să vreau”

„Îl cunosc pe Mihai Hinda înainte de a veni el la București, pentru că ascultam Radio Impuls. A fost o întâmplare că am descoperit radioul din Cluj, mi-am descărcat aplicația pe telefon și am început să îl ascult în fiecare zi. E o bucurie pentru mine să prezentăm împreună”, a mai adăugat vedeta.

Teo Trandafir a dezvăluit şi cum reuşeşte să-şi păstreze energia: „Dacă nu o ai într-o zi, nu e nicio problemă, o să o ai a doua zi. Păstrarea formei ține de disciplină. Din acest punct de vedere am un stil de viață despre care am tot vorbit, de la care nu mă abat”.

Citeşte şi: Cristi Brancu și Teo Trandafir nu și-au vorbit 20 de ani. Jurnalistul a rupt tăcerea: „Relația a început prost, era imposibil să mergem înainte”

„Maia este foarte bine, la vârsta la care își croiește drumul în viață. Lucrurile s-au mai schimbat, în curând face 20 de ani și nu mai avem aceleași activități împreună. Ne-ar plăcea foarte mult să găsim răgazul să vedem, ca de obicei, filme împreună. Ea îmi povestește cărți pe care eu nu apuc să le citesc și invers”, a mai declarat Teo Trandafir.