Ce avere are Serena Williams în 2022. E singura sportivă din TOP 100 cele mai bogate femei din lume

Serena Williams își pregătește retragerea din tenis. Americanca își va face ieșirea din scenă cu o vitrină plină de trofee și cu o avere uriașă.

02 sept. 2022, 17:33
Ce avere are Serena Williams în 2022. E singura sportivă din TOP 100 cele mai bogate femei din lume

Serena Williams a fost inclusă în top 100 cele mai bogate femei din lume, clasament realizat de Forbes. Compania americancei, „Serena Ventures”, deține în total 60 de business-uri în diverse domenii, precum alimentație și îmbrăcăminte, dar și criptomonede, francize, drepturi de imagine etc.

260 de milioane de euro este averea estimată a Serenei Williams, tenismenă care a dominat categoric circuitul WTA, timp de aproape 20 de ani.

De-a lungul timpului, Serena a avut diverse contracte de imagine. Partenerul cel mai longeviv a fost Nike.

 

Serena Williams încearcă să-și încheie cariera triumfalist, cu un trofeu acasă, la US Open

 

Fostul lider mondial din tenis s-a calificat în turul al treilea la US Open, competiție care ar putea fi ultima din carieră pentru jucătoarea în vârstă de 40 de ani.

Serena Williams a învins-o pe estonianca Anett Kontaveit, numărul 2 mondial, cu 7-6 (7-4), 2-6, 6-2.

Afro-americanca a fost încurajată pe tot parcursul meciului de cei 29.959 de spectatori prezenţi în tribunele arenei Arthur Ashe, printre care şi celebrul jucător american de golf Tiger Woods.

Fostul lider al clasamentului mondial, care se află acum pe locul 605 în clasamentul WTA, o va avea ca adversară în meciul următor pe australianca Ajla Tomljanovic (46 WTA).

 

Cifrele Serenei Williams în tenis

 

Dacă se va impune la Flushing Meadows, Serena Williams se va retrage cu 23 de titluri de Grand Slam și alte 73 de titluri în restul competițiilor.

După ce a născut, în 2017, respectiv în perioada premergătoare, aparițiile Serenei Williams au fost destul de rare. Americanca a preferat să participe doar la unele competiții majore.

Când a luat pauză pentru a naște, Serena Williams ocupa locul 1 mondial în circuitul WTA.