Ce avere are Sorin Oprescu. Câți bani şi câte case şi terenuri pierde după condamnare

Sorin Oprescu, fostul primar general al Capitalei, a fost condamnat la 10 ani și 8 luni de închisoare cu executare. Instanța a decis și confiscarea unor sume importante de bani, precum și a mai multor case și terenuri!

13 mai 2022, 17:26
Ce avere are Sorin Oprescu. Câți bani şi câte case şi terenuri pierde după condamnare
Ce avere are Sorin Oprescu

Ce avere are Sorin Oprescu. Medicul care a condus Capitala a fost nevoit să-și publice banii câștigați și nu puțini au fost cei care au rămas contrariați de averea oficială a acestuia!

Ce avere are Sorin Oprescu. Câți bani şi câte case şi terenuri pierde după condamnare

Conform ultimei declaraţii de avere, Sorin Oprescu era proprietarul unui teren în localitatea Ciolpani. De asemenea, fostul edil a ridicat aici o casă de 480 de metri pătraţi. Mai deține un teren de 500 de metri pătraţi în Predeal, dar şi un apartament de 172 metri pătraţi în orașul pe care l-a condus din calitate de primar. De asemenea, avea obiecte de artă în valoare de 57.000 de euro, obiecte de cult de 9.000 de euro, bijuterii, ceasuri şi aparate electronice de 25.000 euro. Fostul primar al Capitalei a menționat și conturi de peste 156.000 de lei si 32.800 de dolari, dar și două contracte de cesiune care îi aduc peste 600.000 de lei şi 20.500 de euro. În plus, lua și salariu de șef de secție la spital și avea cotă parte din acțiunile pe care le deținea la o firmă medicală, alături de fiul său, scrie Fanatik.

Sorin Oprescu nu este în România. A plecat din ţară cu două săptămâni înainte de condamnarea la 10 ani şi 8 luni de închisoare. A fost dat în urmărire internaţională

Pe lângă condamnarea la 10 ani ţi 8 luni de închisoare cu executare, instanța a decis și confiscarea extinsă a sumelor de 102.000 lei și 9.400 de euro, precum și confiscarea extinsă a imobilului situat în municipiul Bucureşti, str. Herăstrău, cumpărat de Sorin Oprescu, prin intermediul iubitei sale, Adriana-Elena Nica. În plus, a fost menţinut sechestrul asigurător asupra imobilului situat pe str. Covrigarului, sat Ciolpani, compus din casă, în suprafaţă de 526 mp şi teren în suprafaţă de 895 mp, aparţinând lui Sorin Oprescu, până la concurenţa sumei de 472.228,61 lei, la care se adaugă suma de 50.000 lei, cheltuieli judiciare către stat.

Victor Ciutacu, după condamnarea lui Sorin Oprescu: E aberant. Mai bine făcea viol cu tâlhărie sau omor din culpă, oricum lua mai puţin


loading...
Partenerii noștri