Ce AVERI toacă milionarii României la mare. Vezi cât costă un weekend de distracţie

5.000 de euro pentru un weekend de distracţie. Aceasta e suma pe care o plătesc milionarii României, unii dintre ei anchetaţi penal şi cu averile puse sub sechestru. Numai o noapte de distracţie în club costă o mie de euro.

17 aug. 2016, 14:31
Ce AVERI toacă milionarii României la mare. Vezi cât costă un weekend de distracţie

Primele mii de euro încep să curgă din momentul în care este aleasă cazarea. În complexul unde stau de regula Elena Băsescu, Adriean Videanu, Vasile Blaga sau Mitică Dragomir camera costă în jur de 6.000 de euro pe lună, iar rezervările se fac încă din toamna anterioară vacanţei, scrie libertatea.

Gigi Becali preferă în schimb un loc ceva mai scump, unde cazarea se ridică la 500 de euro pe noapte.

Şi nu poţi plăti atât de mult pe cazare dacă nu ştie lumea că ai fost în Mamaia. Iar locurile unde bogătaşii ies cel mai bine în evidenţă sunt cluburile.

Consumaţia minimă la cluburile de fiţe din Mamaia este de 1.000 de euro pe noapte de distracţie, iar o masă la restaurant costă cel puţin 200 de lei. Aşa că nu e de mirare de ce Vasile Blaga a plătit o notă de 11.000 de euro pentru petrecerea pe care a dat-o de ziua lui.

Nici la plajă milionarii nu trag fermoarul la buzunar. Închirierea unui şezlong costă cam 100 de lei pe zi, la care se adaugă şi consumaţia în valoare de alte câteva sute de lei. Dacă tragem linie observăm că bogaţii României cheltuie o mică avere pentru fiecare weekend la mare: în jur de 5.000 de euro.