Ce bea Lora în fiecare dimineață pentru a-și menține fizicul de invidiat. Artista nu este adepta dietelor: „Îmi place de mine cum arăt”

Ce bea Lora în fiecare dimineață pentru a-și menține fizicul de invidiat. Pe lângă vocea sa inconfundabilă, artista este admirată și pentru felul cum arată. Recunoaște că face câteva eforturi pentru a se menține în formă, însă nu este adepta dietelor drastice, ci mai degrabă preferă un stil de viață sănătos.

06 nov. 2023, 11:49
Ce bea Lora în fiecare dimineață pentru a-și menține fizicul de invidiat. Artista nu este adepta dietelor: „Îmi place de mine cum arăt”
Ce bea Lora în fiecare dimineață pentru a-și menține fizicul de invidiat

Ce bea Lora în fiecare dimineață pentru a-și menține fizicul de invidiat. Vedeta a recunoscut că face intermitent fasting cu mai multă proteină vegetală și asta o ajută în procesul de slăbire, atunci când vrea să mai dea jos câteva kilograme.

Citește și: Lora, hărțuită de un antrenor de fotbal. Artista a răbufnit pe rețelele sociale: „Nu are nicio jenă să insulte femei”

Ce bea Lora în fiecare dimineață pentru a-și menține fizicul de invidiat

Cântăreața a dezvăluit cum arată meniul ei într-o zi, din momentul în care se trezește. „Cine nu vrea să mai slăbească? Mie îmi plac formele pe care le am și cum sunt eu acum! Îmi place de mine cum arăt. Nu m-am mai cântărit. Am circumferința de 1 metru la șolduri. Eu până acum am reușit să mă mențin fără să fac nimic deosebit.

Nu cred în diete, dar cred într-un stil de viață sănătos! Sunt pe intermitent fasting și pe mai puțină carne, mai puțină proteină animală, mai multă proteină vegetală, în ceea ce privește stilul de viață! Beau rar sucuri, beau apă plată des, iar dulciuri servesc doar o dată pe lună, pentru că nu simt nevoia mai des.

În ce constă meniul meu? Mă trezesc dimineață și la micul dejun mănânc cereale combinate, integrale, musli, beau lapte de migdale, dar asta pe la ora 11.30 -12.00. Intermitent fasting înseamnă să nu mănânci cel puțin 16 ore, așa că în funcție de asta iau prima masă. Apoi, la a doua masă, depinde, o supă, o salată, pește, paste sau fructe de mare, iar cina poate fi sau nu fi. Între mese mai mănânc un fruct. De sport nu prea am timp, dar aș vrea să reîncep”, a povestit Lora pentru Ciao.ro.