Lora, hărțuită de un antrenor de fotbal. Artista a răbufnit pe rețelele sociale: „Nu are nicio jenă să insulte femei”

Lora, hărțuită de un antrenor de fotbal. Una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste din România a răbufnit pe rețelele sociale, după ce a fost insultată de un bărbat. Individul, care a scris un comentariu ofensator pe pagina blondinei, este implicat în educația tinerilor pasionați de sport.

02 nov. 2023, 19:21
Lora, hărțuită de un antrenor de fotbal. Artista a răbufnit pe rețelele sociale: „Nu are nicio jenă să insulte femei”

Lora, hărțuită de un antrenor de fotbal. Cântăreața a ales să facă public acest incident, nu pentru a-și exprima dezamăgirea față de insulta primită, ci pentru a aduce în atenție faptul că un bărbat care pregătește sportiv niște copii agresează persoane publice pe internet, doar pentru că nu le simpatizează.

Citește și: Bat clopote de nuntă pentru Lora și Ionuț Ghenu. Când vor face pasul cel mare: „Facem planuri serioase”

Lora, hărțuită de un antrenor de fotbal

Artista a subliniat că insultele nu au nicio justificare și ar dori ca în toate domeniile de activitate, inclusiv sport, să nu existe astfel de persoane care să recurgă la asemenea comportamente.

Acest bărbat care îmi scrie că sunt „urâțică” pe facebook, se ocupă de antrenarea şi educarea băieților, viitori fotbalişti.

Postez asta nu pentru că m-a rănit „părerea” omului… ci pentru că există astfel de bărbați care se ocupă de copii şi care nu au nicio jenă să insulte femei pe facebook pentru simplu’ fapt că nu sunt pe gustul lor.

Niciodată insultele nu au justificare şi mi-ar plăcea ca în educație..şi sportivă, în medicină, în politică..(în mod normal toate domeniile)..să nu mai existe această specie de masculi, care nu fac cinste niciunui domeniu de activitate, nici mamei sau soției.

Şi probabil undeva trebuie specificat mai clar, unde se termină părerea şi începe insulta. Eu sunt oricum sigură că mamele acestor potențial viitori fotbalişti sunt femei pe gustul acestui „domn” sau nu au avut ocazia să-i cunoască „părerile” de „profesionist”.

P.S: deviza domnului este, bineînțeles..MINTE sănătoasă într-un corp sănătos”, a scris Lora pe Facebook.

Lora l-a întrebat pe bărbat de ce ar deranja-o aspectul unei femei și de ce ar pune astfel de comentarii pe o pagină publică cu milioane de urmăritori. Ea a promis că îl va face „faimos” pentru a trage un semnal de alarmă asupra consecințelor unor astfel de comportamente.

Dumneavoastră care lucrați cu copiii…de unde aveți acest gol în educație să intrați pe pagina unei femei și să scrieți așa ceva?

Cu ce vă deranjează dacă o femeie este frumoasă sau urâtă? De ce să fiți în acel domeniu, responsabil cu educarea băieților..? Am să vă fac faimos, domnule. Voi avea grijă să vă dau exemplu, pentru că, mă gândesc..asta ați vrut când ați lăsat acest mesaj pe o pagină de peste 2 milioane de urmăritori”, a mai scris Lora.