Ce beneficii are Oana Lis din activitatea de pe Tik Tok: „Nu mi-am făcut vilă cu piscină. Am primit cadouri”

Oana Lis are o nouă activitate care o ține cât mai aproape de fanii ei: Tik-Tok-ul. Soția lui Viorel Lis petrece foarte mult timp pe platformă și interacționează cu cei care o urmăresc.

20 mai 2023, 15:57
Ce beneficii are Oana Lis din activitatea de pe Tik Tok: „Nu mi-am făcut vilă cu piscină. Am primit cadouri”

Oana Lis are aproape 40.000 de urmăritori pe Tik Tok și a mărturisit că se bucură de o mulțime de beneficii de când are această activitate. Unul dintre ar fi expunerea și celebritatea, iar un altul ar fi partea financiară.

I-a venit ideea să creeze conținut și să facă live-uri după ce a petrecut o perioadă pe platformă doar uitându-se la videoclipurile altora.

Citește și Oana Lis, decizie radicală după moartea lui Viorel: „Mi-ar fi foarte greu fără el”

„Nu aș putea să spun că merge foarte bine și mi-am făcut vilă cu piscină din TikTok. Mi-a venit ideea pentru că și eu consum Tiktok în anumite momente, când sunt singură la o cafea sau seara înainte să dorm, sunt multe lucruri amuzante. Am văzut că sunt și alte persoane publice care postează, fac live-uri. Eu oricum avea niște postări, dar nu făcusem live niciodată, și am făcut live și văd că lumea m-a primit destul de bine, am primit și cadouri, bineînțeles și hate de la oamenii care comentează urât, dar nu mă deranjează, sunt obișnuită”, a mărturisit Oana Lis, pentru Antena Stars.

Oanei Lis îi place foarte mult să facă clipuri video în direct pe Tik Tok fiindcă nu se simte condiționată de nimeni și de nimic. E a spus că preferă să fie cât mai naturală.

„Nu știu cât o să mai fac, când o să mai fac, deocamdată nu am o comunitate a mea pe TikTok. (…) Bineînțeles că dacă ai meciuri primești și cadouri mai multe, bineînțeles că am și eu nevoie de bani, dar nu sunt dispusă să fac orice pentru bani. Nu am de gând să fac meciuri, bine, asa spun acum, dar vreau să fiu în stilul meu, acolo controlul esteal meu, când vreau, închid live-ul, nu mă conduce nimeni”, a adăugat vedeta.

Citește și Oana Lis doborâtă după lupta cu cancerul. Vedeta nu mai suportă comentariile negative. „Realizezi că vrei doar să plângi”

Atunci când Viorel Lis a văzut-o prima dată pe Tik Tok a început să facă mișto de ea, a dezvăluit Oana. Vedeta a primit și comentarii mai răutăcioase de la urmăritori.

„Nu mai zic că de Viorel mulți credeau că nu mai e în viață, și mă puneau să-l arăt pe Viorel, poate îl conving să facă și el un TikTok. Face mișto de mine și zice că n-am ce face, să mă duc la muncă”, a mai spus Oana Lis.