Ce boli vindeca sunatoarea. Beneficiile dovlecelului pentru sanatate

Daca te intrebi ce boli vindeca sunatoarea, citeste in continuare. Trebuie sa stii ca oamenii folosesc sunatoarea de secole pentru a trata si vindeca diverse afectiuni. Sunatoarea stimuleaza starea de spirit si ofera o usurare a depresiei.

03 feb. 2021, 06:06
Ce boli vindeca sunatoarea. Beneficiile dovlecelului pentru sanatate

Ce boli vindeca sunatoarea. Cercetatorii spun ca ingredientele din plante (hipericina si hiperforina) pot creste nivelul anumitor substante chimice ale creierului, cum ar fi serotonina. Persoanele cu depresie au adesea un nivel scazut de serotonina si alti neurotransmitatori.

Ce boli vindeca sunatoarea
Un ulei produs din sunatoare este utilizat local pentru vindecarea ranilor si pentru o varietate de alte afectiuni ale pielii, cum ar fi eczeme si hemoroizi. Sunatoarea ajuta la vindecarea mai rapida a ranilor, taieturilor, plagilor sau a eczemelor. Ea calmeaza senzatiile de usturime si de arsura de la nivelul pielii.

Ce boli vindeca sunatoarea. Sunatoarea vindeca depresia si are grija de ficatul tau
Desi beneficiul sunatoarei este inca explorat, cercetarile sugereaza ca planta poate fi mai eficienta decat un placebo in ameliorarea depresiei usoare pana la moderate. Asadar, se crede ca sunatoarea combate starile depresive, de anxietate sau de insomnie;

Pe langa asta, antioxidantii din sunatoare reduc riscul aparitiei unor afectiuni neurodegenerative. Tot ea asigura functionarea normala a sistemului hepato-biliar si sprijina detoxifierea ficatului.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Beneficiile dovlecelului pentru sanatate. Miracolul din gradina ta
Dovlecelul este o dovleac de vara din familia plantelor Cucurbitaceae, alaturi de pepeni si castraveti. Beneficiile dovlecelui pentru sanatate sunt numeroase.

Dovlecelul a fost folosit in medicina populara pentru a trata racelile, durerile si diferite afectiuni de sanatate. Cu toate acestea, nu toate utilizarile sale sunt sustinute de stiinta.

Dovlecelul poate creste pana la mai mult de 1 metru lungime, dar este de obicei recoltat atunci cand este inca imatur – masurand sub 20 cm. Desi dovlecelul este adesea considerat o leguma, este clasificat botanic ca fruct. Apare in mai multe soiuri, care variaza in culori de la galben intens la verde inchis.

Leacuri din bătrâni pentru 2021: Beneficiile baii cu sare in tratarea bolilor şi ce boli vindeca isopul şi strugurii
Beneficiile dovlecelului bazate pe dovezi
Dovlecelul este bogat in multi nutrienti. Dovlecelul este bogat in mai multe vitamine, minerale si alti compusi benefici ai plantelor.

De asemenea, beneficiile dovlecelului pentru sanatate sunt numeroase pentru ca el contine fier, calciu, zinc si alte cateva vitamine B. In special, continutul sau amplu de vitamina A iti poate sprijini vederea si sistemul imunitar.

Dovlecelul este, de asemenea, bogat in antioxidanti. Antioxidantii sunt compusi vegetali benefici care va ajuta sa va protejati corpul de daunele provocate de radicalii liberi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.