Ce cadou a primit Gabriela Prisăcariu de la Dani Oţil. Blondina împlineşte 30 de ani: „Divorţez!”

Ce cadou a primit Gabriela Prisăcariu de la Dani Oţil. Cei doi au întemeiat o familie frumoasă şi au împreună un băieţel, Tiago, care îi face fericiţi în fiecare zi. Blondina urmează să împlinească 30 de ani şi se declară o femeie fericită.

21 nov. 2022, 09:53
Ce cadou a primit Gabriela Prisăcariu de la Dani Oţil. Blondina împlineşte 30 de ani: „Divorţez!”
Ce cadou a primit Gabriela Prisăcariu de la Dani Oţil

Ce cadou a primit Gabriela Prisăcariu de la Dani Oţil. Pentru că se apropie ziua de naştere a manechinului, prezentatorul s-a gândit să o surprindă pe soţia lui cu puţin timp înainte şi a postat întreaga scenă pe Instagram.

Ce cadou a primit Gabriela Prisăcariu de la Dani Oţil

Dacă blondina se aștepta să fie surprinsă la ceas de aniversare cu o cină romantică, un set de bijuterii sau o vacanță exotică, mirarea i-a fost mare, în momentul în care a văzut ce i-a pregătit iubitul ei. Modelul i-a transmis acestuia, în spirit de glumă, că divorțează, după ce a văzut „cadoul”, căci este vorba despre o mașină de spălat.

Vreau să-și spun că faci 30 de ani și am luat o mașină de spălat. E tot ce-ți dorești, avem una care merge, dar…”, a transmis Dani Oțil în mediul online.  „Divorțez!”, a fost replica pe care a primit-o de la soția sa, în spirit de glumă.

Citeşte şi: Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, pregătiți pentru încă un copil? Soția prezentatorului aruncă bomba: „Încerc să mă fac înțeleasă”

Gabriela Prisăcariu, despre diferenţa de înălţime dintre ea şi Dani Oţil

Blondina este mai înaltă decât soţul ei cu cinci centimetri, iar diferenţa este sesizabilă mai mult în momentul în care vedeta poartă tocuri. Pentru ei însă, acest lucru nu a contat, niciunul dintre ei nu este interesat părerile celor din jur.

Cu toate astea, sunt momente în care mai apar discuții, iar Dani Oțil a povestit un moment de la o nuntă la care a participat împreună cu soţia lui. La evenimentul respectiv, mireasa era mai înaltă decât mirele, ca şi  în cazul lor. Din acest motiv, bărbatul a rugat-o pe viitoarea sa soție să nu poarte tocuri în ziua cea mare, pentru că ar fi fost cu mult mai înaltă decât el.

Gabriela Prisăcariu însă a fost revoltată şi a vorbit cu mirele, pe care l-a certat pentru ce a pus-o să facă pe mireasă. De asemenea, Gabriela Prisăcariu a făcut referire și la tocurile ei de peste 10 cm pe care le purta la acel moment.

”Noi am fost la o nuntă și l-a certat pe mire că de ce nu a lăsat-o pe mireasă să-și pună tocuri. Mireasa era înaltă ca soția mea și ca tine. Omul era în cea mai frumoasă, crede el, zi din viața lui.

Era lume, fotografi și soția mea dragă zicea „Uită-te câtă sunt eu pe lângă Dani. Mi-am pus tocuri de 12 sau 14 și asta nu e o problemă. Tu de ce ….?” și omul zice ”E nunta mea, lasă-mă în pace!”, a povestit Dani Oțil, la Neatza cu Răzvan și Dani.