Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu, probleme în cuplu? „Eu îți zic să nu mai bei, că alcoolul nu-ți face bine”

Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu, probleme în cuplu? Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar rodul iubirii este fiul lor, Tiago, în vârstă de un an. Chiar dacă ambii sunt implicaţi în activităţile copilului, îşi fac mereu timp şi pentru distracţie.

18 sept. 2022, 18:21
Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu, probleme în cuplu? „Eu îți zic să nu mai bei, că alcoolul nu-ți face bine”
Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu, probleme în cuplu?

Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu, probleme în cuplu? Weekendul acesta, au fost prezenţi la Timişoara, la clubul lui Tinu Vidaicu și al Roxanei Ionescu, nașii lor de cununie. Aceştia au organizat o petrecere aniversară, unde au fost prezente mai multe vedete, printre care şi Liviu Vârciu şi Giulia.

Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu, probleme în cuplu?

Soția prezentatorului de la Antena 1 a postat un videoclip pe rețelele de socializare care îl surprinde pe soţul ei într-o ipostază inedită. În timp ce se aflau la masă, Dani a început să asculte o melodie lăutărească, iar Gabriela Prisăcariu a ținut imediat să imortalizeze momentul, dând vina, în final, pe alcool.

Eu când îți zic să nu mai bei, că alcoolul nu-ți face bine. Suntem acasă la oamenii ăștia, cu Dirty Nano și noi ascultăm (n.r. muzică lăutărească). Nu ne dați afară, vă rugăm, eu nu sunt cu el.”, a spus Gabriela Pisăcariu pe rețelele de socializare.

Citeşte şi: Fiul lui Dani Oţil a împlinit un an. Gabriela Prisăcariu a purtat o rochie sexy la petrecerea lui Tiago

Gabriela Prisăcariu a ajuns pe perfuzii

Soţia lui Dani Oţil s-a filmat cu o perfuzie la mână și a explicat că are imunitatea scăzută, motiv din cauza căruia, din păcate, simte foarte multă oboseală. Astfel, Gabrielei Prisăcariu i s-a administrat un cocktail de vitamine. Din fericire, acest tratament a ajutat-o să se simtă mai bine și să-și mai revină.

Nu știu dacă este ceva în aer sau este doar de la mine, dar eu mă simt extrem de obosită și nu pot să îmi revin.(…) Trebuie să văd ce se petrece în corpul meu și să rezolv acest aspect. Vreau doar să nu mă mai simt obosită.(…) Concluzia este că arăt mai bine la exterior decât la interior. Mi-a dat domul doctor aici de toate. (…) Nu vreți să știți ce mi-a zis…”, a spus Gabriela Prisăcariu, pe Instagram.