Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, pregătiți pentru încă un copil? Soția prezentatorului aruncă bomba: „Încerc să mă fac înțeleasă”

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au obișnuit foarte rapid cu viața de părinți. Sunt foarte implicați în activitățile de familie și își dedică tot timpul liber băiețelului lor.

06 nov. 2022, 13:44
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, pregătiți pentru încă un copil? Soția prezentatorului aruncă bomba: „Încerc să mă fac înțeleasă”

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit părinți pe data de 11 septembrie 2021. Luca Tiago a venit în viața lor să le-o facă mai frumoasă, iar acum toți trei formează o familie superbă și fericită.

Chiar și acum, de când sunt părinți, își fac timp să călătorească doar ei doi și să se relaxeze. Au plecat împreună într-o vacanță în Turcia, iar fanii au fost foarte curioși să afle dacă iau cumva în considerare să-și mărească familia.

Soția prezentatorului tv a dezvăluit pe rețelele sociale ce planuri au în continuare, însă nu a făcut nicio referire la posibilitatea de a mai aduce pe lume un copil. Gabriela a spus că a plecat în această vacanță doar ca să se relaxeze.

Citește și Gabriela Prisăcariu, atac dur la adresa lui Dani Oțil. Cum l-a numit aceasta pe soțul ei

”Ce voiam eu să vă zic… N-am venit în Istanbul ca să facem un frățior, am venit să dormim și să mâncăm. Încerc să mă fac înțeleasă. Vreau să dorm și să mănânc. ”, a declarat Gabriela Prisăcariu pe rețelele sociale.

Dani Oțil, scrisoare emoționantă pentru fiul său. Care e cel mai mare regret al prezentatorului tv: „Timpul nu îl mai pot da înapoi”

Dani Oțil este un tată mândru și fericit. De când a apărut Luca Tiago în viața lui și a Gabrielei, totul e din ce în ce mai bine.

Prezentatorul i-a spus fiului său, care îi va citi mesajul peste mulți ani, probabil, că și-ar dori foarte mult să îl sune atunci când crește mai mare. Dani a spus că, dacă ar putea da timpul înapoi, asta ar face, și-ar suna părinții mai des. E cel mai mare regret al lui și, din păcate, nu mai poate da timpul înapoi. Tocmai de aceea speră ca fiul lui să nu îi repete greșeala și să fie mai atent cu părinții lui, atunci când va fi mare.

”Las și io asta aici, tată, ca peste 20 de ani sa fim siguri ca ma mai suni. Nu e obligatoriu. Peste 20 de ani o sa ai fix cât aveam eu acu 20. Exact când am început sa îi sun pe ai mei mai rar. Si tot mai rar… Eu timpul nu îl mai pot da înapoi. Tu nu face ca mine, tată.

Eu nu o sa te deranjez. Nici tata nu m-a deranjat. Da tu sună-mă la sfârșit de vară sa refacem poza asta. Tu vei fi tot mai înalt…io tot mai strâmb. De la un punct mă voi ține eu de tine. Sper sa îți fiu până atunci sprijin. Las poza asta aici… Ca într-o sticla. Pana pe 2042…”, a scris Dani Oțil pe rețelele sociale.