Ce cadou inedit a primit Marcel Ciolacu de 1 Decembrie. Gestul care l-a uimit pe liderul PSD: ”Speranța acestei națiuni stă în copiii săi”

Ziua de 1 Decembrie este sărbătorită de toți românii. Cu mic, cu mare astăzi toată lumea a mers la paradă. Liderul PSD, Marcel Ciolacu a fost impresionat în această zi specială de o fetiță. A ținut să împartă acest moment și cu prietenii lui virtuali de pe Facebook.

01 dec. 2022, 12:28

Ziua de 1 Decembrie este sărbătorită de toți românii. O fetiță de zece ani a ținut să-i ofere liderului PSD o broșă tricoloră făcută chiar de ea. Acesta a transmis un mesaj emoționant pe Facebook.

Marcel Ciolacu, mesaj emoționant pe Facebook de 1 Decembrie

Marcel Ciolacu a fost prezent și el prezent la parada militară. Liderul PSD a postat un mesaj pe Facebook adresat românilor, dar a menționat-o și pe fetița care i-a dat broșa cadou.

”Speranța acestei națiuni stă în copiii săi! Delia, un copil minunat de 10 ani, mi-a dăruit astăzi o broșă tricoloră cu România făcută de mânuțele ei.O voi purta astăzi cu mare mândrie cu gândul la energia acestei generații care va duce România acolo unde merită și îi este locul. La fel cum acum 104 ani, generația de atunci a înțeles că doar prin unitate putem să ne îndeplinim visul de a trăi cu toții într-o singură țară.Generația actuală a luat o țară distrusă de comunism și a dus-o în Uniunea Europeană și NATO. Avem o șansă extraordinară să îndeplinim total visul european și să aderăm la spațiul Schengen. Depinde doar de noi!Pentru Delia, pentru toți copiii acestei națiuni, trebuie și noi să stăm uniți și să trecem peste toate provocările la care suntem supuși de un război ilegal chiar la granițele noastre și de toate crizele suprapuse pe care le-a cauzat.Avem această datorie, pentru ca viitoarea generație să poată construi pe o fundație mult mai solidă !
La mulți ani, România! La mulți ani, români!”, a fost mesajul transmis de Marcel Ciolacu.

Citește și : Marcel Ciolacu susține că Republica Moldova are nevoie de social-democrați: „Împreună vom consolida o forţă politică profesionistă în Republica Moldova, care, în perioada următoare, va avea multe de spus în Europa”

Imediat internauții au reacționat și i-au scris o mulțime de mesaje prin care îi urează acestuia ”la mulți ani”.

Citește și: Marcel Ciolacu face praf USR: „Am văzut ce înseamnă ‘oamenii noi’!”. Liderul PSD acuză partidul lui Barna și Drulă de fake news

1 Decembrie- Ziua Națională a României

Peste 1.500 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi Autoritatea Vamală Română, precum şi 120 de mijloace tehnice au participat în acest an la parada de Ziua Naţională a României.

Cu ocazia Zilei Naţionale, Armata României participă, la solicitarea autorităţilor publice, la organizarea de ceremonii militare în garnizoanele din întreaga ţară.

În toate instituţiile militare din ţară se arborează Drapelul naţional, iar la bordul navelor maritime şi fluviale se ridică Marele Pavoaz.