Marcel Ciolacu face praf USR: „Am văzut ce înseamnă ‘oamenii noi’!”. Liderul PSD acuză partidul lui Barna și Drulă de fake news

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a ridiculizat USR, în cadrul unui eveniment organizat de social-democrați. Liderul partidului de guvernare a subliniat eșecurile formațiunii care se scufundă în sondaje. 

22 nov. 2022, 19:42
Marcel Ciolacu face praf USR: „Am văzut ce înseamnă ‘oamenii noi’!”. Liderul PSD acuză partidul lui Barna și Drulă de fake news

Românii au aflat cine este, de fapt, USR, a declarat Marcel Ciolacu. De asemenea, liderul PSD a mai transmis că diferența dintre afirmațiile lui Barna și Cioloș și realitatea „din teren” este foarte mare.

Astfel, în opinia lui Marcel Ciolacu, USR-iștii s-au decredibilizat profund, aspect reflectat în sondajele de opinie.

„Mai avem multe de făcut, cred cu tărie că această coaliție trebuie să funcționeze până în 2024, că am văzut ce a însemnat USR, ‘oamenii noi’. N-aș vrea să intru în mari detalii… 90% din ce ni s-a întâmplat… E o mare diferență între adevăr și percepție: adevărul e unul, percepția era că suntem niște infractori cu toții și s-a datorat acestei invenții – USR.

Și Comisii de la Veneția și Comisia Europeană și toată lumea… S-a închis odată pentru totdeauna un capitol așa-zis discutabil în jurul justiției.

Azi, cred eu, s-a închis un capitol negru pe care l-a plătit PSD cu 90% nevinovat”, a declarat Marcel Ciolacu, la o conferință a PSD Olt.

 

Un nou scandal în USR

 

USR a profitat de imaginea emblematică în care apar Cristiano Ronaldo și Lonel Messi pentru a face o nouă glumă proastă.

Imaginea extrem de virală cu zeci de milioane de aprecieri pe Instagram a fost folosită pe pagina de Facebook a partidului fără acordul fotografei Annie Leibovitz, fără acordul Louis Vuitton și mai mult ca sigur fără acordul fotbaliștilor

Postarea cu poza luată fără drepturi de autor și folosită fără acordul proprietarului a fost transformată în ceea ce s-a dorit o glumă. Fără să-și dea seama, politicienii de la USR au încercat să facă „misto” de PSD si PNL dar le-a iesit fix pe dos. Au comparat partidele de guvernare cu cei mai mari doi fotbaliști ai timpurilor noastre, obținând astfel fix efectul opus la ceea ce și-au dorit, și au încercat o glumița demnă de un oracol al unui tocilar de clasa a 7-a.

VEZI AICI POZA.